Halálos közlekedési baleset történt Nagykanizsán. Az eset során egy gyermeket ütöttek el, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

Nyerges vontató ütötte el

Eddig tisztázatlan körülmények között 2022. szeptember 14-én 15 óra 50 perc körül Nagykanizsán, a Csengery út és a Kisfaludy Sándor utca kereszteződésénél egy nyerges vontató elütött egy gyereket. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A helyszínen meghalt

A baleset során a gyermek olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ezt kéri a rendőrség

A rendelkezésre álló információk alapján a baleset időpontjában egy arra közlekedő tanulóautó utasai szemtanúi lehetettek a balesetnek. „Az eset körülményeinek tisztázása érdekében kérjük, hogy aki látta a balesetet, jelentkezzen a Nagykanizsai Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-93-312-190-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 107-es vagy a 112-es díjmentesen hívható segélyhívó számok valamelyikén.” – írja közleményében a rendőrség.

Pár napja Balatonboglárnál történt halálos gázolás

Amint azt a Kékvillogó is megírta halálra gázolt a vonat egy embert Balatonbogláron szeptember 10-én, szombat délután. 

Baleset Kunfehértónál

Ahogy arról a Kékvillogó.hu korábban beszámolt mindössze fél éve szerezte a jogosítványát az a fiatal férfi, akinek autója egy vonattal ütközött Kunfehértónál hétfő hajnalban. Az Opel Corsában heten utaztak. Négy nő és három férfi. Mindannyian szörnyethaltak. 

A szülők is meghaltak

A 23 éves Renátó szülei is az autóban ültek. A házaspár halálával három gyermek maradt árván. A rokonok a baleset után azt mondták, hogy nagyon nehéz anyagi körülmények közt él a család. A szülők emiatt minden munkalehetőség megragadtak.

Szörnyű látvány

„Soha nem fogjuk elfelejteni azt a látványt. Darabokra tépte a vonat a szüleinket és a testvéremből szinte semmi sem maradt. De erről nem bírok többet mondani” – mondta a baleset után az árván maradt Noémi.

Ebben az autóban utaztak heten

Forrás: Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Nincs pénzük a temetésre

Haláluk előtt is a közeli szőlőbe mentek szüretelni. Az egyik rokon azt mesélte, roma szokás szerint a temetésig virrasztani fognak. Nagy a család, 150 embert kell vendégül látniuk, de egyelőre azt sem tudják, miből temetik el a család három tagját. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Freepik