Egy házaspár és egyik fiuk is abban az autóban ült, amely egy vonattal ütközött hétfő hajnalban Kunfehértónál. Baloghék három gyermeke maradt árván. Az Opel Corsa-ban heten ültek, mindannyian szörnyethaltak.

Vonatbaleset Kunfehértónál

Amint arról a Kékvillogó.hu is beszámolt, hétfő hajnalban a Kecskemétről Bajára 5:10-kor elindult InterRégió vonat Kunfehértó közelében egy személygépjárművel ütközött.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Heten haltak meg

Az autóban munkások ültek, akik a közeli szőlőbe indultak dolgozni. Az elsődleges információk arról szóltak, hogy a balesetben öten szörnyethaltak. A MÁV hétfő délelőtt kiadott közleménye szerint hét halottja van a balesetnek. A vonat 250 métert tolta maga előtt a járművet.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Esélye sem volt a 7 utasnak

Forrás: MÁV

A család egy része meghalt

piros Opel Corsa-t Renátó vezette, szülei a hátsó ülésen ültek. A sorompó nélküli vasúti kereszteződés jól belátható mindkét oldalról, így egyelőre senki nem tudja, hogy a fiatalember miért nem nézett körül, mielőtt a sínekre hajtott.

Három gyerek maradt árván

A házaspárnak négy gyermeke volt, hárman teljesen árván maradtak. A testvérek elképzelni sem tudják, hogyan folytatódik az életük szüleik és testvérük nélkül. Nehéz anyagi körülmények között élnek.

Kellett a pénz

„A szüleimnél rendesebb és dolgosabb emberek nincsenek a világon. Őket csak a család és a munka érdekelte. Az anyukám pár napja csúnyán elvágta a kezét, de így is elment dolgozni, mert nagyon kellett a pénz” – mondta a Blikknek az egyik árván maradt gyerek.

Szüretelni mentek

Noémi azt mesélte, hogy szüretelni mentek a szülei. Az autóban ülő többi embert nem ismerte, annyit tud róluk, hogy ukrán vendégmunkások voltak. Az ATV információja szerint az álodzatok mindannyian kiskunhalasiak voltak. A Balogh gyerekek, amikor megtudták, hogy mi történt, azonnal a baleset helyszínére mentek.

Szörnyű látvány

„Soha nem fogjuk elfelejteni azt a látványt. Darabokra tépte a vonat a szüleinket és a testvéremből szinte semmi sem maradt. De erről nem bírok többet mondani” – folytatta elkeseredetten Noémi.

A fiú fuvarozta a munkásokat

Baloghék másik fia, Ricsi már korábban kivitt a földekre autójával több munkást és még egy körrel ő fuvarozta volna ki szüleit is. „Édesapám annyira izgult, hogy időben kiérjen, hogy megkérte Renátót, vigye ki őket. Így nem vártak meg engem, hanem elindultak. Bárcsak ne tették volna. Akkor még ma is élnének” – mondta a szüleit gyászoló Ricsi.

Nincs pénzük a temetésre

Ricsi arról is beszélt, hogy a temetés napjáig a család virrasztani fog. Viszont egyelőre fogalmuk sincs, hogy miből fizetik ki a temetés költségeit. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: police.hu