Váratlanul rosszul lett a 159-es BKK-busz középkorú sofőrje, úgy tudjuk szívinfarktust kapott menet közben. A busz elszabadult, kidöntött egy fát, több utas megsérült.

Rosszul lett a sofőr

Egy menetrend szerint közlekedő Mercedes csuklósbuszt ért baleset Csepelen, a hétfő esti órákban. A 159-es járat az Erdősor utcán a Szent László utcai lakótelep felé tartott, amikor a középkorú, rutinos sofőr rosszul lett a volán mögött, nem megerősített információk szerint szívinfarktust kapott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nagy erőkkel érkeztek a mentőegységek

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Elszabadult a busz

Az biztos, hogy elvesztette uralmát a busz felett, amitől a 159-es előbb jobbra felment a járdára, épp egy gyalogátkelőhelynél, ahol szerencsére nem volt gyalogos, majd áttért a menetirány szerinti bal oldalra, ahol kidöntött egy öles fát, végül újból a jobb oldalra sodródott, nekihajtott egy kerítésnek és egy villanyoszlop mellé szorult.

Ezt a fát döntötte ki a busz

Megsérültek az utasok

A fedélzeten jónéhány utas tartózkodott a baleset pillanatában, többen elestek vagy lezuhantak a székekről, esetleg a kitörő ablakok szilánkjai vágták meg őket. Úgy tudjuk összesen hat személy sérült meg könnyebben, valamint a sofőr.

Tűzoltók is érkeztek

Forgalomterelés

Az Erdősor utca cikkünk megjelenésekor le van zárva, zajlik a műszaki mentés, a 159-es autóbusz módosított útvonalon közlekedik, a Szent László utcai lakótelep felé nem érinti a Technikus utca, a Szent Imre tér felé pedig nem érinti a Kölcsey utca (Erdősor utca) megállót. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Leszakadt faágak mindenfelé

Teljesen felhajtott a járdára a busz

Fotók: Kékvillogó.hu/G.K.