Egy férfi késsel fenyegetve akart kirabolni egy postát Zuglóban; nem sérült meg senki.

Késsel fenyegetőzött

A Budapesti Rendőr-főkapitányság ügyeletére 2022. szeptember 14-én 17 óra 3 perckor érkezett bejelentés, hogy egy férfi Budapest 14. kerületében az egyik postát késsel fenyegetve próbálta kirabolni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fotó a helyszínről:

A Kékvillogó.hu Magyarország 11. legolvasottabb hírportálja volt a hivatalos mérések szerint. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Nem sérült meg senki

Amikor a rémült ügyfelek elkezdtek kirohanni, az egyik postai alkalmazott szólt a férfinek, hogy értesíti a rendőrséget, mire ő megijedt és elfutott. Az eset során nem sérült meg senki.​

Felvétel a helyszínről:

Elfogták

A kerületi rendőrök 17 óra 6 perckor a helyszín közelében elfogták a bűncselekménnyel gyanúsítható 49 éves budapesti férfit, akit a BRFK 14. Kerületi Rendőrkapitányságára előállították, és közfeladatot ellátó személy sérelmére, felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett kísérlete miatt hallgatták ki gyanúsítottként. 

Fotó a helyszínről:

Beismerte

A férfi a bűncselekmény elkövetését beismerte, a rendőrök őrizetbe vették és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Videó a helyszínről:

Ez is érdekelhet:

Saját anyja támadta meg a 6 éves Fannit – Az anya önkívületi állapotban ordította: “Nem akarok zárt osztályra kerültni”

Kiemelt kép és belső fotók: police.hu