Megműtötték azt a 6 éves kislányt, akit anyja életveszélyesen megsebesített Apostágon. Fannit életveszélyes állapotban szállították kórházba. Édesanyja évek óta súlyos, pszichiátriai betegséggel küzd. Jelenleg mindketten kórházban vannak.

Saját gyermekére támadt

Amint arról a Kékvillogó.hu is beszámolt, kedden hajnalban egy Bács-Kiskun megyei nő, saját gyermekére támadt rá egy konyhakéssel. H. Judit többször megszúrta, mindössze hatéves Fannikát, aki vélhetően ekkor még aludhatott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kritikus állapotban van a kislány

Jelenleg mindketten kórházban vannak. A kislányt csupán gépek tartják életben, a bekattant anyja pedig a zárt osztályra került. A 24.hu úgy tudja, a kisgyermeket megműtötték, de még mindig kritikus az állapota.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A helyszínen ellátták a mentők

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság korábbi tájékoztatása szerint az anya kedden négy óra körül támadt a gyermekére. A mentők azt írták, a kislány életveszélyes állapotban volt, és a helyszíni ellátást követően kórházba vitték.

Megszólalt a nagypapa

A nő édesapja a Blikknek azt mondta, a történtek idején ő is a házban tartózkodott. H. József arról is beszélt, hogy mire a támadást észrevette, addigra a lánya már többször megszúrta a kisunokáját. A miértekre egyelőre ő sem tudja a választ, de véleménye szerint Judit súlyos betegsége, mentális állapota állhat a háttérben.

Véres volt a feje

A rendőröket végül a nő párja értesítette. A nagypapa azóta már tudott beszélni a lányával. Arra a kérdésre, hogy hány késszúrás érhette a kislányt, nem tudott válaszolni, csak annyit mondott, hogy amikor meglátta, véres volt a feje. Jelenleg egy fővárosi kórházban ápolják, csak remélni lehet, hogy életben marad.

Öngyilkos lett a húga

A helybeliek szerint Juditnak volt egy húga, aki korábban önkezével vetett véget az életének. Ezután az édesanyjuk fogta össze a családot, ő azonban két évvel ezelőtt egy daganatos betegség miatt elhunyt. A támadó nő jelenleg az apjával, aki a a sztrókja és a leszázalékolása előtt a paksi atomerőműben dolgozott mérnökként, a kislányával és a párjával élt együtt, akivel nem olyan régen jöttek össze.

Lecsúszott a lejtőn

Az anya másik ismerőse azt mondta, hogy Judit korábban az egyik dunaújvárosi, majd egy dunavecsési iskolában angolt tanított. Az utóbbi időben azonban nagyon lecsúszott a lejtőn és már csak takarítóként alkalmazták. A tragédia éjszakáján párjával balhézott az utcán.

Az utcán üvöltözött

„Arra ébredtem éjszaka, hogy Judit az utcán üvöltözött. Azt kiabálta, hogy segítsenek neki és azt is, hogy: „Megöltem a lányomat, nem akarok zárt osztályra kerülni”. Végül leültették a kerítéshez, onnan vitték el a rendőrök” – mondta a nő egyik szomszédja.

Pszichiátrián kezelték

A nőt korábban pszichiátrián kezelték. Onnan az édesanyja kísérte haza, akire szintén durván rátámadt. Az RTL klub úgy tudja, az asszony az utóbbi időben nem szedte gyógyszereit. Zacher Gábor szerint egy pszichiátriai betegnél 1-2 adag gyógyszer kimaradása is súlyos rohamot okozhat.

Nem hallgatták ki a nőt

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága emberölés bűntett kísérlete miatt indított nyomozást az ügyben. A gyanúsítotti kihallgatásra még nem került sor, nincs még kihallgatható állapotban. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció