Borzalmas tragédia történt kedden Apostagon. Egy anya késsel támadt a saját, 6 éves kislányára.

Tanárként dolgozott

A Blikk úgy tudja, hogy az anya, H. Judit korábban egy középiskolában dolgozott tanárként. Angolt oktatott, azonban az elmúlt időszakban, feltehetően a magánéleti problémái miatt elindult a lejtőn. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Alkoholhoz nyúlt

A környezetében élők elmondása szerint nem volt ritka, hogy az alkoholhoz nyúlt, valamint attól is számtalanszor volt hangos az utca, amikor az élettársával veszekedett.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Lánya ellen fordult

Pontosan ez történt kedden este is, amikor a szomszédok valamivel hajnali 4 óra előtt kiabálást hallottak az utcáról. Azt nem tudni pontosan, hogy miért, de a nő nem párja, hanem a 6 éves kislánya, Fanni ellen fordult.

Megkéselte a kislányt

Többször is megszúrta egy késsel a 6 éves kislányt, akit aztán életveszélyes állapotban vittek a fővárosi Heim Pál kórházba. Az eset után a nő magán kívül volt, az utcán ordítozott és azt mondta: „Nem akarok a zárt osztályra kerülni”

Elvitték a rendőrök

A portál úgy tudja, hogy a rendőrök elvitték Juditot, végül a pszichiátriára került, feltehetően igazságügyi elmeszakértő vizsgálja majd az állapotát.

Velük élt a nő apja is

A lap információi szerin a késelés idején otthon volt az anya, Judit édesapja is, aki együtt élt a családdal. A férfi a paksi atomerőműben dolgozott korábban mérnökként, azonban a közelmúltban ott kellett hagynia a munkáját, mert beteg lett.

Ezt közölte a rendőrség

Az ügy kapcsán a rendőrség a következőt közölte: „kedden négy óra körül egy anya megtámadta a gyermekét, s a lányt kórházba szállították. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága emberölés bűntett kísérlet miatt indított nyomozást az ügyben. A rendőrök az asszonyt elfogták. Az adatgyűjtés és a kihallgatások folyamatban vannak.”  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

FRISS!

Saját ügyfeleit rabolta ki két prostituált Budapesten – Légpisztollyal is fenyegetőztek, lövés is dördült

Kiemelt kép: Illusztráció