Nem élte túl annak a személyautónak a sofőrje a balesetet, amely ismeretlen okból lesodródott az úttestről. A kocsit egy fa állította meg.

Ma délelőtt történt

A baleset 2023. június 20-án kedden történt 9 órát követően. A baleset Sándorfalva külterületén, a 4519-es út 46-os kilométerszelvényénél következett be. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt történt a baleset

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A baleset körülményeiről

A rendőrség honlapján megjelenő információk szerint a kocsi nem lehet tudni, hogy miért, de lesodródott az úttestről. Ezt követően egy út mentén álló fának csapódott a jármű.

Nem lehetett megmenteni a sofőrt

A személyautó sofőrje rendkívül súlyos sérüléseket szenvedett a baleset következtében. Az életét nem tudták megmenteni, a helyszínen elhunyt.

Teljes útzár lépett életbe

Amíg a helyszíni szemle és a műszaki mentés tart, addig a teljes útszakaszt lezárták. A rendőrök azt kérik, hogy aki arra közlekedik, legyen türelmes és figyeljen oda fokozottan.

Ezek is érdekelhetnek!

Tegnap Répcelaknál történt halálos baleset

Három személy hunyt el a tegnapi, Répcelaknál történt közlekedési balesetben. Az áldozatok között van egy gyermek is. A szerencsétlenség az M86-os autóúton történt, a Szombathely irányába tartó oldalon.

Tehergépkocsinak ütközött egy személyautó

Egy lengyel tehergépjárműnek ütközött neki hátulról egy személygépjármű. Az autóban egy férfi, egy nő és egy gyermek utazott. Mindhárman olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a helyszínen elhunytak.

Egy gyermek súlyos sérüléseket szenvedett

A mentősök helikopterrel vitték kórházba az egyik sérült gyermeket. A baleset helyszíne közelében teljes útzárat léptettek életbe a mentés és a helyszínelés idejéig. A rendőrség vizsgálja, hogy miként következett be a baleset.

Úgy kellett kivágni az autóba szorult utasokat a kocsiból

A baleset helyszínére a kapuvári hivatásos és a répcelaki önkormányzati tűzoltók siettek. Feszítővágóval kiemelték a kocsiba szorult utasokat. Kiderült, hogy nem csak a teherjármű, hanem az autó is lengyel rendszámmal rendelkezett. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: A baleset helyszínén készült fotó – Forrás: Police.hu