Feleségének vitte ajándékba a televíziót az a 23 éves férfi, aki agyonvert egy 80 éves asszonyt, majd kirabolta. A tettes bódult állapotban volt, amikor megtámadta az idős nőt. A helyiek a polgármester oldalán panaszkodnak, hogy a városban sok a drogos. 

Agyonverte az idős asszonyt

Ahogyan arról korábban is beszámoltunk, június 18-án, Jánoshalmán, egy 23 éves férfi agyonverte a 80 éves asszonyt, akit ezután az ágyba fektetett, letakart, majd feltúrta a házát, végül egy óriási tv-vel sétált haza, amit a feleségének szánt ajándékba. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A szomszéd talált rá 

Az eset éjszaka történt, de az egyik szomszéd hajnalban érkezett haza, és észrevette, hogy nyitva volt a nő kapuja. A szomszéd bement, és látta, hogy a nő az ágyban fekszik, de a villanyok égnek. Ezt követően egy másik szomszéd segítségét kérte, aki bemerészkedett a szobába, és látta, hogy a nő arca véres, a lakását pedig feltúrták.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Mindent rögzített a kamera

Az egyik közeli ház kamerája azonban felvette, ahogyan a gyilkos a hatalmas televíziót cipeli. A férfi, miután hazaért a zsákmánnyal, felkeltette feleségét, akinek odaajándékozta a televíziót. 

Így vitte a lapot tévét a tettes

Forrás: TV2

Bódult állapotban volt

A nő állítása szerint összesen hárman voltak. Az is kiderült, hogy kábítószerezett a férfi, a nővel is erőszakos volt a gyilkosság napján. „Gyógyszer hatása alatt lehetett, mert olyan baráti körben volt, akik ezeket csinálják. Bódult állapotban volt tegnap is” – mondta a tettes barátnője a TV2-nek. 

Drogproblémák a környéken

Néhány hete a Bács-Kiskun vármegyei Jánoshalma melletti Kiskunhalas, a közel 30 ezer főt számláló város polgármestere a Facebook-oldalán adott hangot elégedetlenségének. A probléma szerinte a „pitiáner, drogos tolvajok és a vidékről idevezényelt, erőszakos kéregetők” jelenléte a településen.

Megszólalt a polgármester

A „vidékről vezényelt emberek” pedig a mostani jánoshalmi történések kapcsán is előkerülnek, mint akik sok gondot okoznak. A szörnyű esetről, Jánoshalma polgármestere ezt írta Facebook oldalán: „Gyilkosság, értelmetlen erőszak következtében meghalt egy édesanya. Közöttünk maradt a döbbenet, a fájdalom és a gyász. Én tudom, milyen elveszíteni egy szülőt, akit szerettél, és aki szeretett téged. Tudom, hogy ez kettéosztja az életet: „előtte” és „utána”.

„Megmarad a fájdalom”

Majd így folytatta bejegyzését a polgármester: „Bármennyi idő telt el azóta, bármilyenek is voltak a körülmények, amíg élek, megmarad a fájdalom. A legnehezebb része nem az, hogy búcsút kell mondani, hanem az, hogy meg kell tanulni nélküle élni. Mindig megpróbálni betölteni azt az ürességet, amit a szívünkben hagyott, amikor elment. A gyászoló család fogadja őszinte, szívből jövő együttérzésemet, és részvétemet”. 

Drogproblémák Jánoshalmán

A polgármester Facebook oldalán több helyi lakos is hozzászólt, mindannyian azt írták, hogy Jánoshalmán is rengeteg problémát okoznak a drogosok. „Nem kellene betelepíteni mindenféle jött mentett, mindenféle börtöntölteléket az ország minden szegletéből” – írta az egyik jánoshalmi lakos.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: rendőrségi helyszínelés Jánoshalmán – Forrás: MTI/Donka Ferenc