Betörésnek indult, majd gyilkosság lett belőle. A nő valószínűleg meghallhatta, hogy valaki matat a házában, majd amikor összetalálkozott a behatolóval, akkor az megölte őt.

Itt találtak rá

Június 18-án hajnalban érkezett bejelentés a rendőrségre, miszerint egy jánoshalmi idős nőt holtan talált ágyában a szomszédja. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Azonnal tudták, hogy mi történt

A rendőrség helyszíni szemlét tartott, amelynek során megállapították, hogy a holttesten található sérülések bántalmazásból származnak. A gyanú egy 23 éves férfire terelődött. A bizonyítékok árulkodó képet mutattak a nyomozóknak.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Gyors elfogás

Ezek alapján feltételezhető volt, hogy a férfi betört az idős asszonyhoz, majd amikor rajtakapta, akkor agyonverte. Távozásakor magával vitte áldozata tévéjét. Az alapos nyomozati munka eredményeként a rendőrök három órán belül beazonosították az elkövetőt.

Előkerült a lopott tévé is

Ezt nyomban követte az elfogás is, valamint a házkutatás is, amelynek során megtalálták nála az ellopott készüléket is. A férfit emberölés gyanúja miatt őrizetbe vették a Bács-Kiskun vármegyei nyomozók, akik kezdeményezik letartóztatását – közölte oldalán a rendőrség.

Ebben a házban történt a gyilkosság

Órákig helyszíneltek

A baon.hu azt írta, hogy a Fecske utcában történt a brutális bűncselekmény. A helyszínelők az utca egy részét teljes szélességében lezárták. A holttestet reggel találták meg, a nyomrögzítés lényegében estig tartott, a fotók tanúsága szerint egész nap ki-be járkáltak a fehér kezeslábasba öltözött nyomrögzítők.

Ez lett gyanús a szomszédoknak

A portál úgy tudja, a feltételezett elkövető szombaton késő este tört be az egyedül élő idős asszonyhoz, akit aztán vasárnap reggel vérbe fagyva találtak meg. A szomszédoknak az tűnt fel, hogy nyitva volt az asszony kapuja, holott az rendszerint zárva van. Ezt követően bukkantak rá a holttestre.

Zsaruk a gyilkosság helyszínén

Kiment az utcára a zsákmánnyal

A Dél-Alföldi Info értesülései szerint a feltételezett tettes a kerítésen ugorhatott be az udvarra, majd innen egy ablakon keresztül jutott be a házba. A gyilkosságot követően pedig nemes egyszerűséggel kisétált az utcára áldozatának nagyképernyős tévéjével.

A kameraképek is segítettek

A rendőrök több kamerafelvételt is végignéztek, ezt követően jutottak el a gyanúsítotthoz, aki három utcára lakott az idős asszonytól. Az egyik képkockán maga az elkövető is látható, amint az utcán viszi a tévét. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

(Cikkünkben használt lepeink a helyszíni szemlén készültek, MTI/Donka Ferenc.)