Halálos baleset történt Répcelaknál, a 112press beszámolója szerint 3-an meghaltak, köztük egy gyerek. Teljes útzár mellett folyik a mentés az M86-oes autóúton. 

Baleset Szombathelynél

Az M86-os autóúton közlekedett Szombathely irányába 2023. június 19-én a reggeli órákban egy lengyel honosságú tehergépkocsi. A tehergépjármű mögött haladó, szintén lengyel honosságú személygépkocsi – eddig ismeretlen körülmények miatt – a teherautóba hátulról belehajtott. 

Meghalt egy család

A balesetben a személygépjárműben tartózkodó férfi, illetve nő, valamint egy gyermek olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

A másik gyermek is megsérült

Az autóban egy másik gyermek pedig súlyosan megsérült, őt a mentőszolgálat mentőhelikoptere szállítja kórházba. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Két mentőhelikopter a helyszínen

A 112press úgy tudja, két mentőhelikopter is érkezett a helyszínre. A baleset Szombathely felé vezető oldalon történt. 

Tűzoltóautók a helyszínen

A hírportál azt írja, a Győr irányba tartóknak is lassítanuk kell, mert tűzoltóautó áll a belső sávban.

Forrás: 112press

Útzár van érvényben

A helyszín közelében teljes útlezárás van érvényben, a terelés rendőri irányítás mellett folyik. Az eset körülményeit a rendőrség vizsgálja. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A Katasztrófavédelem közleménye

Teherautónak ütközött egy személygépkocsi az M86-os autóút 121-es kilométerszelvényénél, Rábakecöl térségében, a Szombathely felé vezető irányban. A kapuvári hivatásos és a répcelaki önkormányzati tűzoltók érkeztek a helyszínre, feszítővágóval kezdték meg a személyautóba szorult utasok kiemelését. A balesethez a társhatóságok is kiérkeztek.

Itt történt a tragédia

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: 112press