A Pest vármegyei rendőrök igyekeznek felszámolni ezeket a rendezvényeket. A legutóbbi hétvégén ismét razziáztak, és azon is dolgoztak, hogy a kétes műszaki állapotú autókat is kiszűrjék.

Fóton rendszeresek az illegális gyorsulási versenyek

Ahogyan korábban megírtuk, rengetegen látogatnak el Fóton az illegális gyorsulási versenyekre. Vannak, akik a gyerekükkel mennek ki. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ellenőrzik a papírokat a rendőrök

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Egyszer már akcióztak a zsaruk

Június közepén a rendőrök a kormányhivatal és a Nemzeti Közlekedési Hatóság munkatársaival karöltve akcióztak annak a bizonyos fóti bevásárlóközpontnak a parkolójában. Akkor több mint 100 járművet vizsgáltak át. Összesen több mint 1 millió forint értékben osztottak ki bírságokat.

Munkában a hatóság emberei

Újabb szervezet akcióra került sor

A legutóbbi hét végén, június 16-án és 17-én este újból megjelentek a környéken a zsaruk. Ezúttal is rengeteg járművet ellenőriztek. Ezúttal még többen voltak kint, mint korábban.

Ezúttal is sok autót ellenőriztek a rendőrök

A konkrét számokról dióhéjban

Ezúttal 250 személyt igazoltattak a rendőrök. Az akció során 165 járművet vizsgáltak meg. A rendőrök ellenőrizték azok papírjait, a közlekedési hatóság szakemberei pedig azt vizsgálták, hogy milyen műszaki állapotúak a gépjárművek.

A kétes műszaki állapotú autók kiszűrése volt az egyik fő szempont

Nem volt hiábavaló az akció

Egy járművet rendkívüli műszaki vizsgára rendeltek be. A gépkocsi tulajdonosával szemben szabálysértési feljelentést tettek. Ennek oka, hogy a járművén engedély nélküli átalakításokat hajtott végre.

Büntetéseket is osztottak a zsaruk

Az akció alkalmával majdnem 400 ezer forint értékben szabtak ki bírságot a hatóság emberei. Ezeket közlekedési szabálysértések és szabálysértések miatt kellett kiosztani. A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet, hogy a jövőben is várhatók hasonló razziák. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Lánchíd – Forrás: Police.hu