Egy 77 éves balatonedericsi lakos 2020. augusztus 24-én, reggel Tapolcán közlekedett autójával.

Nem adott elsőbbséget

Haladása során egy kijelölt gyalogos-átkelőhelyhez érve nem adott elsőbbséget az azon áthaladó személynek, és járműve elejével elütötte őt.

EZEK A KÉKVILLOGÓ LEGFRISSEBB HÍREI

Súlyos sérüléseket szenvedett

A baleset következtében a gyalogos elesett, és súlyos sérüléseket szenvedett. A sofőrt a rendőrök gyanúsítottként kihallgatták, és ellene közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytattak büntetőeljárást.

Befejzték a nyomozást

A Tapolcai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

Rengeteg a hasonló eset

A KékVillogó is írt róla néhány nappal ezelőtt, hogy halálra gázolt egy gyalogost egy Mazda sofőrje Vas megyében, Sajószöged és Nagycsécs között teljes útzár egy baleset miatt.

Egy 81 éves gyalogost is elgázoltak

Egy 81 éves gyalogost ütött el egy autós Tolna megyében. A parkolóból kiálló autós megállás nélkül továbbhajtott, írta meg a KékVillogó október 15-én.

FRISS!

Most jött: egy férfi holttestét találták meg a Dunában

Budapesten is gázoltak

Szeptember végén pedig arról írtunk, hogy két gyalogost is elgázoltak Budapesten, az egyik áldozat, egy 62 éves nő a helyszínen meghalt.

EZT IS ÉRDEMES ELOLVASNOD:

Tragédia: Férje halálát okozta a felemás gumikkal közlekedő eleki asszony

Kiemelt kép: Police