Egy ismeretlen férfi holttestet találtak a rendőrök múlt hétfőn a Duna, dunaújvárosi szakaszán. Az elhunytnál semmilyen azonosítására alkalmas irat nem volt, ezért a lakosság segítségét kérik a dunaújvárosi egyenruhások az azonosításához.

FRISS!

23 millió forintot loptak el a csalók a férfi bankszámlájáról, a pénz egy részéről mélyen hallgat a bank

Ezt viselte

Az elhunyt férfi ismertetőjelei: körülbelül 180 centiméter magas, 45-50 év közötti, feje tetején kopaszodó, sötét szemű, sötétkék farmernadrágot, fekete nadrágszíjat, kék pólót, 42-es méretű barna cipőt, valamint kék tépőzáras csuklópántot és sárga nyakláncot viselt.

Ezt kéri a rendőrség

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a leírás, vagy a fényképen látható ruhaneműk alapján segíteni tud az elhunyt azonosításában, hívja  a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságot a 06-25-510-510-es telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámon.

Tegnap a Dunába ugrott valaki, de ő élve megúszta

A BudapestKörnyéke is megírta, hogy a Dunába ugrott a Margit hídról egy férfi hétfő délután. A budapesti vízirendészek a Lánchídnál emelték ki a fiatalt.

Egy szemtanú hívta a rendőrséget

A rendőrségre hétfő délután érkezett bejelentés, hogy az Országház magasságában egy ember sodródik a vízben.

A Lánchídig sodorta a víz

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság járőrei öt percen belül megtalálták a fiatal férfit, akit a folyó addigra már a Lánchídig sodort.

Kórházba vitték

A férfit a rendőrök kiemelték a tíz fokos vízből, izolációs fóliába takarták és további ellátása céljából átadtak a mentőszolgálat munkatársainak.

Kiemelt kép: police.hu