Egy 81 éves gyalogost ütött el egy autós Tolna megyében. A parkolóból kiálló autós megállás nélkül továbbhajtott. Nemsokkal a baleset után elfogták a sofőrt. A videó a cikkünk alján nézhető meg.

Elütöttek egy gyalogost

2020. október 14-én délelőtt fél tízkor a 112-es segélyhívóra bejelentés érkezett, hogy a Tolna megyei Zombán, a művelődési ház mögötti piac területén egy gyalogost elütöttek.

Elhajtott a sofőr

A bonyhádi rendőrök rövid időn belül a helyszínre értek, ahol az elsődleges adatgyűjtés során kiderült, hogy egy 81 éves helyi asszonyt, egy autós a parkolóhelyről való kiállás közben fellökött, majd a helyszínről adatai hátra hagyása és segítségnyújtás nélkül elhajtott.

Súlyosan megsérült a gyalogos

A néni elesett, és súlyosan megsérült. A balesetet okozó autót és annak vezetőjét rövid időn belül azonosították az egyenruhások.

Egy 72 éves nő volt a sofőr

Kiderült, hogy a kocsit egy 72 éves zombai nő vezette, akit a rendőrök előállítottak és elszámoltatták. Az esetet térfigyelő kamera rögzített, amelyet a rendőrség tett közé.

Bűntetőeljárás indult

A Bonyhádi Rendőrkapitányságon a nővel szemben segítségnyújtás elmulasztása bűntett és közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetése miatt indítottak büntetőeljárást.

Az M5-ösön halálos gázolás történt

Vasárnap hajnalban egy gyalogos sétált át az M5-ös autópályán Kecskemét közelében. Egy kamion gázolta halálra.

Szörnyethalt a gyalogos

Szeged felé tartott egy román autó, amikor a sötétben elütötte az úton átszaladó férfit, aki az ütközéstől a külső sávba repült, és az aszfaltra zuhant. A gyalogos olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kiérkező mentők az életét már nem tudták megmenteni.

Nem tudott megállni a sofőr

A kamiont vezető román sofőr elmondta, hogy egy pillanat alatt történt minden és mintha egy szellemet látott volna a sötétben, fékezni sem volt ideje. Feleségével és két éves gyermekével Németországból tartottak hazafelé, amikor a baleset megtörtént, nekik nem esett bajuk. Az M5-ös ezen szakaszát több órára teljesen lezárták, a forgalmat elterelték.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: police.hu