Egy fiatal nőt találtak holtan egy fővárosi lakásban, a feltételezett elkövető után hajtóvadászatot indítottak a rendőrök – közölte a rendőrség a honlapján péntek reggel. Cikkünket frissítjük.

Holtan találtak egy fiatal nőt

Egy fiatal nőt találtak holtan egy fővárosi lakásban, a feltételezett elkövető után hajtóvadászatot indítottak a rendőrök – közölte a rendőrség a honlapján péntek reggel. A rendőrség a közleményében azt írta, egy 13. kerületi lakásban július 13-án, csütörtök este 22 óra 30 perc körül holta találtak egy 27 éves nőt.

Kiadták az elfogatóparancsot

A Budapesti Rendőr-főkapitányság emberölés bűntettének gyanúja miatt indított eljárást. A feltételezett elkövetőt az életvédelmi osztály nyomozói azonosították, ellene elfogatóparancsot adtak ki – írta a police.hu.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

A körözött személy

Forrás: police.hu

Egy zavart nőre figyeltek fel

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról néhány hete, hogy 2023. június 18-án délután egy véres ruhájú, zavart nőről érkezett bejelentés Budapest 13. kerületéből a rendőrségre.

Kiderült, holtest volt a lakásban

A BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály beosztottjai a Róbert Károly körúton intézkedés alá vonták a nőt, majd ellenőrizték a lakását, ahol az asszony élettársát, egy középkorú férfit holtan találtak.

Letartóztatták a nőt

A Budapesti Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett gyanúja miatt indított nyomozást. A nőt letartóztatták.

Halál a 16. kerületben

A 16. kerületi Lobbanó utcában, egy családi házban 2023. május 28-án 17 óra 50 perc körül holtan találtak egy ott lakó 80 éves férfit. Ahogy mi is megírtuk, helyszínen a rendőrök szemlét tartottak, amely során felmerült az idegenkezűség gyanúja. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztály nyomozói 12 órán belül azonosították a feltételezett elkövetőt.

Saját magát adta fel a gyilkos

A Kékvillogó is megírta, hogy május 19-én reggel egy idős férfi sétált be a Mosonmagyaróvári Rendőr-kapitányságra, azzal az indokkal, hogy az éjszaka folyamán megölte feleségét. Az egyenruhások a helyszínre érve megtalálták az asszony holttestét

Kiemelt kép: illusztráció