Öt gyerekről kell egyedül gondoskodnia egy apának, miután 37 éves felesége váratlanul összeesett a házuk udvarán, és néhány nap múlva meghalt. A családban a legkisebb gyerek 5, a legnagyobb 14 éves. Az apa fizetéséből eddig is csak nehezen tudtak megélni. Most egy alapítvány segít nekik, a temetés árát pedig barátok, rokonok adták össze. 

Összeomlott a keringése

 „A feleségem két hete lett rosszul. Az egyik hölgy ismerősével bement Szentesre és miután hazajöttek, az autóból kiszállva összeesett és összeomlott a keringése” – mondta a megtört férfi. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Mindent megtettek, hogy újraélesszék

„Mentőt hívtak, újraélesztették, a szomszédból is jöttek át, ők is, a szomszéd és a fia 20 percen keresztül próbálták újraéleszteni, majd kiértek a mentők és újabb 20 percig küzdöttek a feleségemért, mire helyreállt a keringése” – tette hozzá az RTL híradójában.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nem élte túl

Az asszonyt hat napig kezelték intenzív osztályon, de nem élte túl a történteket. Hirtelen szívmegállás okozhatta a halálát.

Egyedül maradt öt gyermekével

Az apa így egyedül maradt öt gyermekével, a 14, 12, 9 és 7 éves fiaival és 5 éves kislányával. A gyerekek bár tudják, mi történt anyukájukkal, de igazából még nem fogták fel, ez mit jelent. Kislányuk azt mondta, „anyuci már angyal lett” és onnan vigyáz rájuk.

Nehéz anyagi helyzetben

A család nagyon nehéz helyzetbe került. Korábban az apa túlórákat vállalt, hogy el tudja tartani a családot, mostantól ezt nem tudja megtenni. A temetés költségének nagy részét barátok és rokonok összeadták, de még így is sok fizetni való maradt. A Fatima Ház Alapítvány is segít nekik.

Segítséget kapnak

„Miután az apuka beleegyezett a gyűjtésbe, Facebook oldalunkon elkezdtük a posztokat kirakni, aminek köszönhetően, tartós élelmiszert, illetve pénzbeli támogatást is kaptak, aminek egy részét vasárnap átadtuk, illetve egy részéből számla lett kiegyenlítve” – mondta a híradónak az alapítvány vezetője.

„Nagytőkei árváknak”

Az alapítvány azt mondja, a „Nagytőkei árváknak” címzett támogatásokat teljes egészében a családnak juttatják el. Ha szeretne segíteni a családnak, ide utalhat: FATIMA HÁZ ALAPÍTVÁNY 11600006-00000000-85400355 Közlemény: nagytőkei árvák. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Az édesanya nélkül maradt család

https://rtl.hu/hirado/2023/07/13/5-gyerekkel-maradt-egyedul-az-apa-nagytokei-arvak-meghalt-anya?fbclid=IwAR15zUFR2oBXBs6Wn82Y9TsUJ_K6Xf-ThmTzrjA0nXWywFFJ2pOPcSk8NJc

Kiemelt kép: sokan segítenének a családnak. Fotó: RTL.