Zuglói lakhelyéről tűnt el egy 20 éves lány csütörtökön. A 20 éves Varga Adélt már a rendőrség is keresi.

Lakhelyéről tűnt el

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 14. Kerületi Rendőrkapitányság eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Varga Adél ügyében. A rendelkezésre álló adatok szerint a 20 éves lány 2023. július 13-án 19 óra körül a zuglói lakhelyéről ismeretlen helyre távozott. A rendőrök jelenleg is keresik. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A személyleírás

Varga Adél körülbelül 156 centiméter magas, vörös, hullámos haja van – adta hírül a police.hu.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Varga Adél

Így segíthet

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 14. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki Varga Adél tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Eltűnt egy 14 éves budapesti lány

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról, hogy július 9-én hajnalban a balatonudvari strandról eltűnt egy 14 éves budapesti lány, aki korábban egy ott megtartott rendezvényen szórakozott. A ruháit megtalálták a földön, viszont a fiatalnak nyoma veszett. 

Észrevették a Balatonban

A rendőrség civil állampolgárokkal közösen kezdte meg az eltűnt személy felkutatását. Az adatgyűjtés során felmerült, hogy a lány a vízben tartózkodik. Később egy emberi fejet észleltek a tóban, így a rendőrök egy, a parton talált csónakkal eredtek a gyermek nyomába, míg a civil személyek úszva és szörfdeszkával igyekeztek segíteni a vízben felbukkanó fiatalnak.

Felkapaszkodott a szörfdeszkára

A lány végül felkapaszkodott a szörfdeszkára, amivel megkezdték a partra szállítását. Időközben a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának mentőhajója is a helyszínre érkezett, és a partra vitte a gyermeket, ahol átadták az Országos Mentőszolgálat munkatársainak.

A szárazföldre juttatták őket

A rendőrök, valamint a vízimentők a mentésben segítő civil személyt is szárazföldre juttatták – adta hírül a Veszprém vármegyei rendőrség Facebook-oldala. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: az eltűnt lány. Fotó: police.hu