Eltűnt Budapest 8. kerületéből egy 16 éves fiú. Lakatos Norbertet jelenleg is nagy erőkkel keresik, ugyanis orvosi segítségre szorulhat.

A 8. kerületből tűnt el

A rendőrség tájékoztatása szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság 8. Kerületi Rendőrkapitányság eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Lakatos Norbert ügyében. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

FRISS!

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Orvosi segítségre szorulhat

A rendelkezésre álló adatok szerint a fiú 2022. január 29-én 11 óra 50 perc körül egy 8. kerületi egészségügyi intézményből ismeretlen helyre távozott. A rendőrök jelenleg is keresik.

Ezt a fiút keresik:

Fotó: police.hu

Személyleírása

Lakatos Norbert körülbelül 180 cm magas, vékony testalkatú. Eltűnésekor fekete maszkot, barna kabátot, illetve szaggatott farmernadrágot viselt.

Ez is érdekelhet:

Ha bárki bármit tud

​A Budapesti Rendőr-főkapitányság 8. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki Lakatos Norbert tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ezek is érdekelhetnek:

Kiemelt kép: police.hu