A gyanú szerint a férfi alkalmi ivócimborája pénztárcáját vette el erőszakkal. Napokkal később ismerték fel, amikor más ügyben járt a 7. Kerületi Rendőrkapitányságon.

Rablás miatt indult eljárás

A Budapesti Rendőr-főkapitányság egy 2022. január 20-án 23 óra körül elkövetett rablás miatt indított eljárást egy budapesti férfival szemben, aki – miután együtt ivott egy másik emberrel, akivel akkor találkozott – Budapest 7. kerületében, az Almássy úton kirabolta. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Falhoz nyomta áldozatát

Először falhoz nyomta, majd arcon ütötte és az értékeit követelte. Mivel a sértett férfi nem adta át a pénzét, a feltételezett elkövető kivette a kabátjából a pénztárcáját és elfutott, számolt be róla a police.hu.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ez is érdekelhet:

Kamerafelvételek

A kerületi rendőrök a bűncselekmény után azonnal elvégezték a szükséges eljárási cselekményeket, majd a lefoglalt kamerák felvételeit visszanézték.

A kapitányságon szúrták ki

Néhány nappal később, 2022. január 24-én reggel az erzsébetvárosi rendőrkapitányság előterében az egyik járőr egy férfira lett figyelmes, aki hasonlított a január 20-án elkövetett rablás elkövetőjére.

FRISS!

Ügyintézni ment

Az ügyintézés miatt a rendőrségre érkező 39 éves férfit a szemfüles egyenruhás a kapitányságon elfogta és előállította annak gyanújával, hogy ő rabolta ki ismerősét január 20-án.

Mindent tagad

A 7. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói Sz. Norbertet rablás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, és őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A feltételezett rabló a gyanúsítás miatt panasszal élt, mivel elmondása szerint nem követte el a terhére rótt cselekményt, érdemi vallomást azonban nem tett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció

​