Egy nyerges vontató a Budapest felé vezető oldalon, a 88-as kilométerszelvénynél lehaladt az úttestről és az oldalára borult.

Egy nyerges vontató borult fel

Halálos kimenetelű baleset történt 2022. január 29-én 11 óra 10 perc körül az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán a 88-as kilométerszelvénynél. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint, egy bolgár honosságú nyerges vontató eddig ismeretlen okból jobbra lehaladt a pályatestről és az oldalára borult. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

FRISS!

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Egy ember meghalt

A járműszerelvény 55 éves vezetője a helyszínen életét vesztette. A forgalom jelenleg a külső és belső forgalmi sávon is zavartalanul haladhat, számolt be róla a police.hu.

Itt történt a baleset:

Pár napja Dunavarsánynál halt meg egy ember

Amint azt a Kékvillogó is megírta meghalt egy 35 éves sofőr, egy másik, 51 éves vezető pedig súlyosan megsérült, miután három autó ütközött az 51-es úton Dunavarsány térségében.

Frontális baleset

Mint megírtuk az egyik autó eddig tisztázatlan okból áttért a menetirány szerinti bal oldali sávba és a szemből érkező autónak csapódott; a szabályosan haladó kocsinak hátulról egy másik jármű is nekiütközött.

Kapcsolódó:

Halálos áldozat

A baleset miatt az első autó 35 éves sofőrje a helyszínen meghalt, a második kocsi 51 éves vezetőjét a mentők súlyos sérüléssel vitték kórházba – tették hozzá.

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Pexels