Meghalt egy 35 éves sofőr, egy másik, 51 éves vezető pedig súlyosan megsérült, miután három autó ütközött az 51-es úton Dunavarsány térségében.

Frontális baleset

Az egyik autó eddig tisztázatlan okból áttért a menetirány szerinti bal oldali sávba és a szemből érkező autónak csapódott; a szabályosan haladó kocsinak hátulról egy másik jármű is nekiütközött. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Halálos áldozat

A baleset miatt az első autó 35 éves sofőrje a helyszínen meghalt, a második kocsi 51 éves vezetőjét a mentők súlyos sérüléssel vitték kórházba – tették hozzá.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Havas baleset Sopron közelében

Egy 25 éves ózdi férfi személygépkocsijával a 84-es számú főúton Sopronkövesd külterületén egy balra ívelő kanyarban megcsúszott, majd az út melletti ároknak csapódott, ahol a tetején átfordulva állt meg.

Árokban az autó

A rendőrség fotója

Nem volt bekötve

A balesetben a járműben utazó 29 éves paposi nő – aki a biztonsági övet nem használta, és a kocsiból kirepült – súlyosan megsérült. A sofőrt és utasát a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.

Kerítésnek csapódott

Összeütközött egy személyautó és egy kisbusz a Tolna megyei Aparhanton, a Kossuth utcában. A kisbusz egy kerítésnek is nekicsapódott. A helyszínre érkeztek a mentők is.

Hasonló baleset Budapest közelében

Egy kisbusz és egy személyautó ütközött össze az 1-es főút 23-as kilométerszelvényénél, Herceghalom térségében. Az ütközés következtében a személyautó árokba borult, a kisbusz félig az árokban, félig az úton áll. Az érintett útszakaszon egy sávon volt forgalmi akadály a baleset miatt.

Baleset az M6-osnál is

Kamion és személyautó karambolozott Babarc közelében, az 57-es főútról az M6-os autópályára, Pécs felé vezető felhajtónál. A helyszínre érkeztek a mentők is. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

Ez autó kigyulladt

Teljes terjedelmében égett egy személyautó az 5409-es út 2-es kilométerénél, Kiskunmajsa közelében. A tűzoltók eloltották a tüzet. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Címlapfotó: a rendőrség felvétele.