Kigyulladt egy ház a Somogy megyei Kisbárapátiban kedden, a tűzben egy ember életét vesztette. Egy 12 négyzetméteres épületről van szó.

Meghalt

Kisbaráti Bükki utcájában található 12 négyzetméteres épület már teljes terjedelmében égett, amikor tizennégy kaposvári tűzoltó négy járművel a helyszínre ért, és megkezdte az oltást. A házacskában egy halottat találtak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A pontos okot még nem tudják, de…

Az ingatlanban nagy mennyiségű ruhanemű és bútor volt. Az igazgatóság a hasonló tragédiák elkerülése érdekében felhívta a figyelmet arra, hogy senki ne halmozzon fel az otthonában felesleges, éghető anyagokat.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Sok a tűz

Tűz Kispesten

Tűz keletkezett egy családi ház pincéjében, Budapest XIX. kerületében, a Petőfi utcában. A tűzoltók eloltották a lángokat, amelyek öt négyzetméterre terjedtek ki, de a lakóteret nem érintették.

Veszprémben is jól dolgoztak a tűzoltók

Teljes terjedelmében égett egy 100 négyzetméteres autószerelő műhely Veszprémben, a Kistó utcában. A város hivatásos tűzoltói négy vízsugárral eloltották a lángokat és három gázpalackot is kihoztak az épületből.

A garázsban volt tűz

Kiégett egy csaknem 30 négyzetméteres, fából épült garázs Bőcsön, a Széchenyi utcában. Sérültről nem tudni.

Több autó is kigyulladt

Teljes terjedelmében égett egy személyautó az 5409-es út 2-es kilométerénél, Kiskunmajsa közelében. Személyautó motortere égett Sarkadon, a Gárdonyi utcában.

Fura, hogy lángra kaptak

Lángra kapott két roncsautó Vácon, a Deres úton, egy hulladéktelepen. A körülöttük lévő szemét is meggyulladt. A váci hivatásos tűzoltók munkagép segítségével megbontották a roncsokat, elfojtották a lángoka.

Címlapfotónk illusztráció.