A kerítést átszakítva rohant a gyerekszoba felé egy több tonnás kamion a Bács-Kiskun megyei Bodogláron. A tragédia csak pár centin múlott. Az ott lakó család szerint ez már a harmadik ilyen eset, hogy az udvarunkra becsapódik egy-egy jármű.

Udvaron állt meg a kamion

Vasárnap délután egy több tonnás kamion átszakította a bodoglári ház előtti kerítést és egyenesen a ház felé száguldott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A hangzavarra lettek figyelmesek

A teherautó ugyan szerencsére a ház előtt kicsivel végül megállt, azonban az újépítésű kerítést teljesen letarolta. A házban élő család elmondta, hogy ők a brutális hangzavarra eszméltek.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nagyon megijedtek

„Borzalmas hangja volt, nagyon megijedtünk, főleg a kicsi, az ő szobája ugyanis pont ott van, az ablaka előtt állt meg a kamion” – mesélte a Borsnak az ott élő család.

Megsérült a kamionsofőr

Az egész család otthon volt a baleset idején, de szerencsére senki nem sérült meg. Az osztrák rendszámú kamiont vezető férfit azonban kórházba vitték, mert bár saját lábán szállt ki a kamionból, fájdalmai voltak, ezért a helyszíni ellátás után kórházba vitték, ő könnyebben sérült.

Nem tudni, mi történhetett

A Bors azt írja, hogy sofőr magyar volt, és már több mint egy évtizede vezet, mindenki megbízható, jó vezetőnek tartja. Egyelőre nem is lehet pontosan tudni, mi okozta a balesetet, a család háza előtti rész ugyanis egyenes, sehol egy kanyar, de vélhetően a sofőr a jeges út és a lefagyott hó miatt vesztette el uralmát a monstrum felett.

Egész éjjel nem aludtak

A család szinte le sem hunyta a szemét aznap este. „Nem is aludtunk ez után az egész után. Reméljük, hamar rendeződik a biztosítás. Sajnos nem ez volt az első eset, hogy hasonló baleset történt” – mondta a család egyik tagja.

Baleseti gócpont

„Már harmadszorra történik velünk hasonló nem értjük, hogy miért pont itt van mindez. Az útszakasz többek szerint is baleseti gócpont, mivel az erre járók nyaktörő sebességgel száguldoznak, ami ilyen időben már életveszélyes is lehet” – mondta a tulajdonos.

Sok arrafelé a baleset

„Sokszor csúszik az út, mégis mindenki száguldozik itt, ez még jég nélkül is ijesztő. Ha a megengedett sebességgel mennek, már le is tolják az embert. Ez ilyen időben életveszély. Nagyon sok a baleset arrafelé” – mondták a helyiek.

A rendőrség vizsgálódik

 Azt, hogy a kamion sofőrje pontosan miért sodródott ki, a rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt történt a baleset

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: TV2