Nemrégiben adtunk hírt a 16 éves Lakatost Norbertről, aki egy budapesti – 8. kerületi – kórházból tűnt el január 29-én. Nem sokkal később a rendőrség újabb tájékoztatást tett közzé, e szerint eltűnt Solti Lajos is, szintén egy 8. kerületi kórházból. Arról, hogy a két intézmény ugyanaz-e, s hogy a két esetnek van-e bármiféle köze egymáshoz egylőre ismeretlen.

A 8. kerületből tűnt el

A police.hu közlése szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság 8. Kerületi Rendőrkapitánysáeljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Solti Lajos ügyében. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A kórházból távozott

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2022. január 29-én 7 óra körül egy 8. kerületi egészségügyi intézményből ismeretlen helyre távozott. A rendőrök jelenleg is keresik.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Személyleírása

Solti Lajos​ körülbelül 180 cm magas. Eltűnésekor kék kabátot és zöld nadrágot viselt.

Őt keresik:

Fotó: police.hu

Ezt kéri a rendőrség

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 8. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki Solti Lajos tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Kapcsolódó:

Lakatos Norbert is eltűnt

Mint arról a Kékvillogó is beszámolt szintén egy 8. kerületi kórházból tűnt el a 16 éves Lakatos Norbert, hogy a két intézmény egy és ugyanaz-e, s hogy a két eset összefügg-e egyelőre nem ismert.

Norbert fotója:

Fotó: police.hu

Személyleírása

Lakatos Norbert körülbelül 180 cm magas, vékony testalkatú. Eltűnésekor fekete maszkot, barna kabátot, illetve szaggatott farmernadrágot viselt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: police.hu