Itt a Kékvillogó oldalán is beszámoltunk arról a szörnyű tragédiáról, amelynek során egy bedrogozott sofőr halálra gázolt egy fiatal, jánossomorjai kézilabdás lányt. Az ámokfutó nem sokkal később egy férfit is elütött. A 20 éves lányt, a tragédia fiatal áldozatát, most kísérték utolsó útjára.

Tényleg ámokfutó volt

Mint megírtuk a fiatal magyar lány elgázolása után a férfi másfél órával később Mosonmagyaróváron is elütött egy kétgyermekes apát, akit súlyos fej-és gerincsérülésekkel vittek kórházba. A Tények friss riportja szerint a férfit jelenleg is mesterséges kómában tartják.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Visszaeső

Kiderült, hogy a szlovák férfi már háromszor is volt büntetve korábban, és öt nappal a tragédia előtt szabadult Szlovákiában.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kapcsolódó:

Nem engedik el

Az ügyben eljáró nyomozási bíró egyetértett az ügyészség indítványával, és szökés, elrejtőzés, valamint bűnismétlés veszélye miatt letartóztatta a férfit. A végzést mindenki tudomásul vette, így az végleges.

Totál be volt állva

Az ügyészségtől a 24.hu megtudta, hogy a halálos kimenetelű közlekedési baleset okozásával és segítségnyújtás elmulasztásával is meggyanúsított sofőr 4 drogot is fogyasztott. A férfi a gyanúsítotti kihallgatása során elismerte a drogfogyasztást, és azt mondta, hogy nem teljesen emlékszik a történtekre.

Hétfőn hajnalban történt

Amint arról a Kékvillogó beszámolt, Jánossomorján, a Szabadság utcában, 2021. október 4-én 3 óra 37 perc körül egy Andau irányába közlekedő sötét színű, terepjáró típusú gépkocsi vezetője elütötte a Szabadság utcán haladó kerékpárost. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Lebuktatták a térfigyelő kamerák

A mosonmagyaróvári rendőrök adatgyűjtés és a térfigyelő kamerák felvételeinek elemzése alapján azonosították, majd egy 7 óra 45 perckor érkező lakossági bejelentés segítségével a város belterületén elfogták a balesetet okozó gépkocsit vezető szlovák állampolgárt.

A baleset helyszíne:

Fotó: police.hu

Fiatal kézilabdázó volt az áldozat

A Jánossomorja kézilabdacsapata egy szomorú hírt osztott meg a Facebook-oldalán tegnap este: „A Jánossomorja Sportegyesület, Kézilabda szakosztálya mély fájdalommal tudatja, hogy kiváló csapattársunk, kapusunk, barátunk, Budai Viktória a mai napon tragikus körülmények közt itt hagyott bennünket.”

Viktóriának esélye sem volt

Budai Viktória – Forrás: Facebook

Eltemették

A fiatal lánytól elbúcsúztak szerettei és sporttársai a jánossomorjai temetőben, számolt be róla nemrégiben a Tények. A riportban megszólalt Mihályi Zsuzsanna háziorvos, aki elsők között érkezett a baleset helyszínére. A Tényeknek elmondta, a lány olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy már nem lehetett megmenteni az életét. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A riport itt nézhető vissza:

Kiemelt kép: Tények riport videorészlet