Segítségkérő e-mail érkezett nemrég a szerkesztőségünk részére, melynek tanúsága szerint október elején eltűnt Ürömről, Pest megyéből egy fiatal fiú, Csiky Ágoston.

Október 5-én tűnt el

Az anyuka beszámolója szerint a fia október 5-én távozott ismeretlen helyre az otthonából, azóta nem adott életjelet magáról. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Személyleírása

A fiú 21 éves, 190 cm magas, sportos testalkatú, 98 kg.Világos barna hajú, barna szemű, Eltűnésekor egy színes Nike / tégla és türkizkék/ kapucnis pulóvert, világos bézs Nike melegítő nadrágot és egy fekete és UV zöld Adidas cipőt viselt. Nála volt még egy fekete övtáska. A fiút a rendőrség is keresi. A körözést elrendelő szerv a Budaörsi RK.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A rendőrség is keresi

Ezen az útvonalon szokott közlekedni

„Különösen Üröm, Pilisborosjenő, Solymár, Pilisvörösvár, Piliscsaba, Esztergom, Kesztölc, Pomáz, Szob, Visegrád, a Dunakanyar, a Pilis hegység környékén.Időnként a Déli Bp-Székesfehérvár vonalon is közlekedik.Ágoston leggyakrabban a 840-es busz útvonalán, továbbá a 10-es úton szokott busszal utazni, a Nyugati Bp-Esztergom illetve Nyugati-Szob útvonalon vonattal, és hévvel Szentendre-Bp között. Továbbá a fent említett helyeken kirándulni.” – írta posztjában az anyuka.

Az anyuka posztja:

Ha bárki bármit tud

A fiú fotója az Eltűnt emberekért Facebook csoportban is megtalálható, ahol azt kérik, hogy aki az eltűnt személy jelenlegi tartózkodási helyével, vagy eltűnésének körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a rendőrséget: a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait. vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámát.

Itt a teljes poszt:

Nem először tűnik el

A fiatal fiú egyébként nem először tűnik el, Ágoston 2017-ben is szó nélkül távozott az otthonából, akkor is a rendőrség segített a felkutatásában. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Csiky Ágoston