Több tízmillió forintos bevételre tett szert az a biatorbágyi pár, akik szervezetten dolgoztattak nőket többek közt Ausztráliában is prostituáltként.

Évekig szervezték ki a nőket

Otthonában csapott le rájuk a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) október 6-án hajnalban. Dánia, Norvégia és Dubai, Szin­gapúr és Ausztrália is azon célországok között volt, ahova N. Dávid (32) és H. Annamária (29) magyar nőket szervezett prostitúciós tevékenységre. Hálózatuk 2016 és 2019 között jól működött. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Apartmanok foglalása

A biatorbágyi pár rendezte és intézte a fiatal hölgyek utaztatását, a kéjelgések helyszínéül szolgáló hotelszobák, illetve apartmanok foglalását, valamint a külföldi hirdetések feladását. Az ügyfelek hívásait is ők kezelték, sőt, rendszeresen maguk szállították ki a szexuális szolgáltatást nyújtó sértetteket, írja a police.hu.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Át kellett adják a bevétel nagy részét

Megállapodtak velük abban, hogy bevételükből mekkora fix összeget fizessenek nekik, volt olyan lány is, akinek keresete 40-50%-át kellett átadnia, sőt, szállásának és utaztatásának költségébe is be kellett szállnia.

Otthonukban ütöttek rajtuk

Emberkereskedelem

A KR NNI emberkereskedelem elleni osztályán indított büntetőeljárásban a nyomozók azt is kiderítették, hogy a biatorbágyi férfi és nő turnékat is szervezett a prostituáltaknak. Ilyenkor 2-3 naponta váltották a külföldi munkavégzésük helyszínéül szolgáló városokat, hogy az adott országban még keresettebbé tegyék őket.

Több tízmillió forint

A beszerzett bizonyítékok alapján a kerítők az évek során több tízmillió forintos keresetre tettek szert. Megélhetésüket és életvitelüket ebből finanszírozták.

Biatorbágyon éltek

Otthonukban ütöttek rajtuk

A bűnügyes kollégák a KR Különleges Szolgálatok Igazgatóság bevetést támogató osztály műveleti egységével és a KR Rendészeti Igazgatóság munkatársaival közösen biatorbágyi otthonában lepték meg a párost október 6-án kora reggel.

Lefoglaltak mindent

A kutatás során a zsaruk lefoglaltak több mobiltelefont és SIM-kártyát, továbbá különböző elektronikai eszközöket, feljegyzéseket és pénzt is, amik a bűncselekmény elkövetésében szerepet játszottak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép és belső fotók: police.hu, Marosfalvi Péter