Amint arról a Kékvillogó is beszámolt megöltek egy idős házaspárt a Fejér megyei Kislángon. Miután a rendőrség számára kiderült, hogy ki lehet a tettes, a gyanúsítottat visszavitték a tetthelyre. A férfit jól ismerik a helyiek, szitkozódva, könnyeiket törölgetve figyelték a rendőrségi akciót, írtuk meg még máriusban. A borzalmas eset kapcsán ezt követően mindenki azt hitte, hogy a tettes élete végéig börtönbe marad majd, ám most nagyon úgy fest, Károlynak mégsem kell majd rácsok mögé vonulnia.

Botrány a faluban

“K*rva *nyád”, rohadjál meg! Ilyen és ehhez hasonló kifejezéseket szórtak a dühös szomszédok, arra a 26 éves helyi férfire, akit azzal gyanúsítanak, hogy kegyetlenül megölt egy idős házaspárt – írta korábban a Deltahírek.hu,

Kapcsolódó:

Gondnokság alatt áll

A vád szerint a gondnokság alatt álló férfi éjjel az otthonából gyalog elindult azért, hogy élelmiszert szerezzen. A sértettek ingatlanára a kerítésén átmászva bejutott, a füstölőkamra lakatját egy vascsővel lefeszítette és magához vette a helyiségben tárolt füstölt árut, azonban a cselekménye során az ingatlan lakói megzavarták. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Halálra késelte őket

A terhelt ekkor az élelmiszer megtartása érdekében a 81 és 73 éves sértettet a nála lévő 13,5 cm pengehosszúságú késsel többször megszúrta. A sértettek a szúrások következtében fellépő vérveszteség miatt az udvaron rövid időn belül elhunytak.

Vízóra aknába dobta az áldozatokat

A férfi a holttesteket az udvaron lévő vízaknába rejtette, gallyakkal és az aknafedéllel lefedte, majd a húsokat az útközben talált kerékpárra pakolta. A férfi magához vett egy 10.000 forintos bankjegyet is, amelyet a konyhában talált, és elindult haza. A rendőrséget hajnalban a kutyaugatásra felfigyelő szomszédok értesítették.

Ez is érdekelhet:

Félnek a faluban

A településen korábban több helyi arról beszélt, hogy félnek. Egy nyilvános Facebook bejegyzésben pedig többen a gyilkos férfi fejét követelik. EZT IS OLVASD EL: Döbbenetes részletek a Fejér megyei kettős gyilkosságról – Ezért kellett meghalnia az idős párnak – Fotók a helyszínről

Életfogytiglant kaphatott volna, de…

Korábban azt írtuk, ha a gyanúsítottról a bíróság kimondja, hogy valóban ő a tettes, akár élete végéig börtönben maradhat. Azonban most kiderült, a férfinak lehet mégsem kell börtönbe vonulnia, az ügyészség oldalán megjelenő vádiratából ugyanis kiderült, hogy az elmeszakértők szerint a férfinek súlyos mentális gondjai vannak, így az ügyészség a büntethetőséget kizáró kóros elmeállapotára tekintettel vád alóli felmentését, kényszergyógykezelés elrendelését, valamint az előzetes kényszergyógykezelés fenntartását indítványozta.

Ennyit ér két ember élete?

„Szörnyű, hogy ennyit ér két tisztességes ember élete. Hogy még meg sem bűnhődik az, aki ezt elkövette ellenük. Döbbenetes, hogy van esély, hogy még egyszer köztünk járjon egy olyan ember, aki nem a társadalomba való” – mondta felháborodva a Borsnak a meggyilkolt házaspár egyik ismerőse. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: K. Kálmán a helyszíni szemlén – Forrás: police.hu