Ahogy azt megírtuk itt a Kékvillogó.hu hírportálon megöltek egy idős házaspárt a Fejér megyei Kislángon. Miután a rendőrség számára kiderült, hogy ki lehet a tettes, a gyanúsítottat visszavitték a tetthelyre. A férfit jól ismerik a helyiek, szitkozódva, könnyeiket törölgetve figyelték a rendőrségi akciót.

Botrány a faluban

“K*rva *nyád”, rohadjál meg! Ilyen és ehhez hasonló kifejezéseket szórtak a dühös szomszédok, arra a 26 éves helyi férfire, akit azzal gyanúsítanak, hogy kegyetlenül megölt egy idős házaspárt – írja a Deltahírek.hu

Helyszíni kihallgatás

Helyszíni kihallgatásra érkezett az a 26 éves férfi, aki a gyanúsítás szerint megölt két embert. Úgy tudni a gyilkos az idős nőt a hasán vágta meg olyannyira, hogy szinte kettévágta szerencsétlen asszonyt. A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Vízóra aknába dobta az áldozatokat

A tettes, a nő 80 év körüli párját sem kímélte vele is végzett, majd mindkettőjüket a ház udvarán található vízóra aknába dobta. ERRŐL A GYILKOSSÁGRÓL ÍRTUK: “Előző nap disznót vágtak, húst ment lopni” – hurkáért és egy hajnyíróért kellett meghalnia az idős házaspárnak, élve dobta őket az aknába a tettes

Sok rendőrautó vonult ki

A körülmények és az elkövetés tisztázása érdekében most a helyszínen hallgatták ki a tettest. Nagy látványosság volt a sok rendőrautó érkezése a Fejér megyei Kisláng nevű településen.

Döbbenten nézték a helyiek

A helyiek döbbenten nézték, amikor a férfit kiszállították a kocsiból, többen dühösen ordibáltak neki, miközben a családtagok megtörve, könnyek közt néztek a feltételezett elkövető, a tettes szemébe.

Félnek a faluban

A településen több helyi arról beszélt, hogy félnek. Egy nyilvános Facebook bejegyzésben pedig többen a gyilkos férfi fejét követelik. EZT IS OLVASD EL: Döbbenetes részletek a Fejér megyei kettős gyilkosságról – Ezért kellett meghalnia az idős párnak – Fotók a helyszínről

Tegnap történhetett a gyilkosság

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2021. március 7-én 6 óra 45 perckor érkezett bejelentés arról, hogy egy férfi hiába kereste Kislángon ismerősét, ezért otthonához ment, ahol a földön vérnyomokat talált.

Két holttest

A kiérkező rendőrök a helyszínen egy nő és egy férfi holttestét találták meg, és már a helyszínen megállapították, hogy halálukat idegenkezűség okozta.

Életfogytiglant kaphat

Ha a gyanúsítottról a bíróság kimondja, hogy valóban ő a tettes, akár élete végéig börtönben maradhat. A dühös helyeket elnézve, sokan erre számítanak. A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Helyszíni felvétel – Forrás: Deltahírek.hu/Ács Krisztián