Brutális módon verte halálra az idős házaspárt a 26 éves férfi a Fejér megyei Kislángon. K. Károly hurkáért és hajnyíróért gyilkolta meg a nyugdíjasokat, akik még éltek, amikor az aknába lökte őket.

Álmukból riadt fel az idős házaspár

Évek óta rettegésben tartotta Kislángot az a 26 éves férfi, aki pénteken hajnalban kegyetlenül meggyilkolt két 80 év körüli nyugdíjast. János és Júlia pénteken hajnalban motoszkálásra ébredtek. A hangok a kert felől jöttek. Azonnal kimentek, hogy megnézzék, ki matat fészerükben. A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Vascsövet, baltát és kést is használt az elkövető

deltahirek.hu információi szerint a tettes vascsövet, kést és baltát is használt a bűncselekmény elkövetéséhez, egyiküket szinte feldarabolta, majd a holttesteket egy aknába dobta. A rendőrség szinte azonnal elkapta a Kislángon meggyilkolt házaspár életének kioltóját.

Hurkát és kókuszos csokit lopott

A férfi tudta, hogy előző nap disznóvágás volt náluk, és a húst a ház melletti kis sufniban tárolják. Zsákmánya mindössze egy alig használható hajnyíró, egy fél üveg kóla, néhány szál hurka és egy fél csomag kókuszdesszert volt.

Elfogták a feltételezett elkövetőt

A nyomozók egy órán belül elfogták az emberöléssel gyanúsítható 26 éves férfit, aki ellen emberölés bűntett miatt eljárást indítottak.

Hajléktalan volt a tettes

„Nem tudom, mit fűzhetnék hozzá a történtekhez. Nagyon feszült vagyok” – mondta a Borsnak a gyilkosnak otthont nyújtó idős asszony, aki megbánta, hogy szállást biztosított a hajléktalan férfinak.

Bűnözésből élt

K. Károly nem először tört be házakba, évek óta bűnözésből élt, a most meggyilkolt idősöktől is csent már el dolgokat korábban.

A zajra a szomszédok is felébredtek

„Ez egy nyugodt, békés település, errefele ritkán tapasztalható bármiféle mozgás, pláne éjszaka. Amikor a környező udvarokon élő kutyák hangos ugatásba kezdtek, többen is kijöttünk, de már nem láttunk semmit” – mondta az egyik szomszéd.

Gyermekekre vigyáztak a faluban

A szomszéd arról is beszélt, hogy a Károly elmenekült a helyszínről, zsákmányát pedig szétszórta az úton. Az idős házaspárt mindenki szerette a faluban. Sokszor gyermekeiket is rábízták, amikor nem tudták kire hagyni őket.

Megszólalt a polgármester

feol.hu elérte Rumpler Tibor polgármestert, aki a településen eluralkodó döbbenetről számolt be a lapnak. A polgármester arról is beszélt, hogy jóravaló emberekként ismerték az idős házaspárt, illetve azt is elmondta, hogy a feltételezett elkövetőt ő személyesen nem ismerte. A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: helyszínelnek a nyomozók a gyilkosság után – Forrás: police.hu