Mint ahogyan arról a KékVillogó is beszámolt gyilkosság áldozata lett egy idős házaspár Fejér megyében, Kislángon. Mint megírtuk a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a bejelentéstől számított egy órán belül elfogták a feltételezett elkövetőt. Most az is kiderült, hogy a házaspárnak miért kellett meghalnia.

Vérnyomok a földön

Mint arról mi is hírt adtunk Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2021. március 7-én 6 óra 45 perckor érkezett bejelentés arról, hogy egy férfi hiába kereste Kislángon ismerősét, ezért otthonához ment, ahol a földön vérnyomokat talált.  A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Egy férfi és egy nő az áldozat

A kiérkező rendőrök a helyszínen egy nő és egy férfi holttestét találták meg, és már a helyszínen megállapították, hogy halálukat idegenkezűség okozta.

Elfogták a feltételezett elkövetőt

A széleskörű adatgyűjtésnek köszönhetően a nyomozók egy órán belül elfogták az emberöléssel gyanúsítható 26 éves férfit, aki ellen emberölés bűntett miatt eljárást indítottak. A helyszíni szemle és a nyomozati cselekmények még folyamatban vannak.

Ezek is érdekelni fognak, kattints a címekre!

A pár lopáson érte tetten a gyilkost

A Ripost azt írja egy sonka miatt kellett meghalnia egy idős házaspárnak Kislángon. A tolvaj, akit tetten értek, brutálisan eggyilkolta, majd egy aknába dobta őket. A lap azt írja sonkalopáson ért egy idős, Fejér megyei házaspár egy tolvajt, aki nem tudni milyen megfontolásból, de megölte őket. 

Vascsövet, baltát és kést is használt az elkövető

A deltahirek.hu információi szerint a tettes vascsövet, kést és baltát is használt a bűncselekmény elkövetéséhez, egyiküket szinte feldarabolta, majd a holttesteket egy aknába dobta. A rendőrség szinte azonnal elkapta a Kislángon meggyilkolt házaspár életének kioltóját.

Helyszíni felvétel:

Fotó: Police

Valószínűleg életfogytiglani börtönbüntetést kap

Az eset megdöbbentette az egész országot, mindenkit sokkolt a már-már felfoghatatlan tett. Mint megírtuk a rendőrség hamar forró nyomot kapott és egy órán belül azonosították az elkövetőt. A tettes míg a sonka ellopása miatt akár felfüggesztettel is megúszhatta volna, valószínűleg életfogytiglanra fogják ítélni a kettős emberölés, és brutális vérengzés miatt.

Fotó a helyszínről

Fotó: Police

Nagyon jó emberek voltak

„Áldott jó emberek voltatok, szívünkben örökké éltek” – írta a házaspár egy ismerőse a közösségi oldalon.

Megszólalt a polgármester

feol.hu elérte Rumpler Tibor polgármestert, aki a településen eluralkodó döbbenetről számolt be a lapnak. A polgármester arról is beszélt, hogy jóravaló emberekként ismerték az idős házaspárt, illetve azt is elmondta, hogy a feltételezett elkövetőt ő személyesen nem ismerte. A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Helyszíni felvétel Kisláng – Forrás: Police