A Budapesti Rendőr-főkapitányság 6. Kerületi Rendőrkapitánysága lopás bűntett miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen. A terézvárosi rendőrök most a lakosság segítségét kérik a két férfi azonosítához.

Az Andrássy úton surrantak be

A rendelkezésre álló adatok szerint két férfi 2021. november 11-én 23 óra és november 12-én 8 óra között egy Andrássy úti társasház egyik lakásába ment be, kihasználva, hogy a tulajdonosok nem zárták be a bejárati ajtót. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A zsákmány

A lakásból három mobiltelefont és 500 eurót vittek  el, számolt be közleményében róla a polcie.hu.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A feltételezett elkövetőkről felvétel készült:

Ezt kéri a rendőrség

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 6. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfiakat felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Ők azok:

Pár napja nagyon szerencsétlenül járt egy tolvaj

Itt a Kékvillogó oldalán írtuk meg, hogy elektromos fogkefét próbált lopni a gyanú szerint egy fiatal férfi június 14-én egy 9. kerületi drogériából. Miután elkapták megpróbált elszökni, de beszorult a bezárt fotocellás ajtóba.

Bezárták az ajtót

Miután az eladók észrevették a lopást, ezért bezárták a kijáratot. A férfi visszaadta a fogkefét, majd menekülni próbált.

Elkezdte szétfeszíteni

Szétfeszítette a fotocellás ajtó szárnyait, hogy kibújjon, de közészorult, a videó szerint a fejét nem tudta kihúzni.

Videó is van róla:

Jöttek a járókelők

Segélykiáltásait hallva néhány jóhiszemű járókelő kiszabadította, ő pedig elfutott. A ferencvárosi rendőrök azonosították, majd  elfogták a 25 éves H. Tamást.

A végén elkapták

A férfit lopás és rongálás vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A nyomozók a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, a keletkezett iratokat átadták az illetékes ügyészségnek.​ A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: A tolvajok – Forrás: police.hu videorészlet