A budapesti rendőrök egy 22 éves férfit fogtak el a 19. kerületben, akit azzal gyanúsítanak, hogy többek között fiatalkorúaknak is adott el marihuánát.

Fiatalokorúaknak is adott el

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 19. Kerületi Rendőrkapitánysága kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt folytat eljárást a budapesti S. Adriánnal szemben, aki a nyomozás eddigi adatai szerint 2021. december 14-én, illetve az azt megelőző hetekben több embernek, közöttük fiatalkorúaknak értékesített különböző drogokat a kispesti otthonában. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kuncsaftokat is elfogtak

A kerületi nyomozók a férfitől távozó kuncsaftokat egytől egyig igazoltatták, amely során a tiltott anyagból mindannyiuknál találtak, majd a lakásában elfogták S. Adriánt, írja a police.hu.

Készpénzt is foglaltak le:

Fotó: police.hu

Volt ott minden

A férfi otthonát a rendőrök átkutatták, ahol 350 gramm növényi törmeléket – a gyanú szerint marihuánát -, némi kábítószergyanús fehér port, valamint az adagoláshoz használt mérleget és tasakokat és közel 800 ezer forintot foglaltak le.

Rengeteg marihuána volt a lakásán:

Fotó: police.hu

Fehér port is találtak:

Fotó: police.hu

Előállították

S. Adriánt a rendőrök a BRFK 19. Kerületi Rendőrkapitányságra állították elő, ahol kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, őrizetbe vették, majd előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Videón az elfogás:

Elismerte

A férfi vallomásában elismerte a bűncselekmény elkövetését. A rendőrség a lefoglalt anyagokat szakértők bevonásával vizsgálja. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Az elfogás – Forrás: police.hu videorészlet