Elektromos fogkefét próbált lopni a gyanú szerint egy fiatal férfi június 14-én egy IX. kerületi drogériából. Miután elkapták megpróbált elszökni, de beszorult a bezárt fotocellás ajtóba.

Bezárták az ajtót

Miután az eladók észrevették a lopást, ezért bezárták a kijáratot. A férfi visszaadta a fogkefét, majd menekülni próbált. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Elkezdte szétfeszíteni

Szétfeszítette a fotocellás ajtó szárnyait, hogy kibújjon, de közészorult, a videó szerint a fejét nem tudta kihúzni.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Bénán kapálózik

Jöttek a járókelők

Segélykiáltásait hallva néhány jóhiszemű járókelő kiszabadította, ő pedig elfutott. A ferencvárosi rendőrök azonosították, majd  elfogták a 25 éves H. Tamást.

A végén elkapták

A férfit lopás és rongálás vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A nyomozók a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, a keletkezett iratokat átadták az illetékes ügyészségnek.​

Lopni, megyünk lopni

Szeptember 3-án 13 óra 30 perc körül egy miskolci áruházból három, ez idáig ismeretlen férfi és egy nő különböző élelmiszereket kívántak eltulajdonítani közel 200.000 forint értékben.

Fotó a tolvajokról

Ez is érdekelheti, tolvaj párost keresnek

A címlapkép a rendőrségi videóból van.