Súlyos karambol történt a 17. kerületben, a Bélatelepi úton csütörtökéjszaka. Egy ember súlyosan megsérült. Az egyik autóban egy kutya is utazott.

Idős sofőr, koros autóban

Itt egy idős férfi haladt Maruti gépkocsijával a Lőrinci út felől a Gyömrői út felé, amikor a sötétben későn vette észre az 565. utca után található terelőszigetet. és a bal első kerekével a szegélyének ütközött. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Jött a Toyota

Ettől elvesztette uralmát a gépkocsi felett, és néhány méter sodródás után keresztbe csúszott, majd a szemből érkező Toyota Corollába rohant.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Keresztben álltak

A két jármű teljesen elzárta az utat – a Maruti megpördült, a Toyota pedig keresztbe fordult, a hátuljával nekiütközve az út jobb szélén álló, rákosmenti üdvözlő táblának is.

Nem volt benne légzsák

A Maruti olyan idős járgány volt, hogy még nem volt benne légzsák, de a sofőr valószínűleg nem is volt bekötve, mivel a kormány széttört és szinte a jobb első ülés elé csavarodott.

Súlyos sérülés

Az idős férfi súlyosan megsérült, de nem szorult be. át tudott mászni a jobb oldali ülésre, onnét emelték ki a mentők.

Kutya is

A Toyotában egy középkorú házaspár utazott a kutyájukkal, akivel épp az állatorvostól mentek hazafelé. Ők mindketten használták a biztonsági övüket, a sofőr férfi könnyebben sérült, feleségének viszont eltört az egyik bordája és megrándult a nyaka.

Megúszta

A kutyus nem sérült meg, de remegett a hidegben, amíg nem jött érte egy hozzátartozó. A baleset miatt a 98-as, a 198-as és a 98E autóbusz mintegy két órán keresztül a Csévéző utca és a Lőrinci út között nem közlekedett.

Címlapfotó: Kékvillogó.hu/GK