A volt francia idegenlégiós nem vonult börtönbe, inkább évekig Mátraszentimrén rejtőzködött. Nem sikerült neki megúszni a büntetést, mert a TEK munkatársai a napokban elfogták.

6 év börtön várt rá

A készenléti rendőrök december 8-án elfogta azt az 52 éves férfit, akit 2018. május 24-én 6 év fegyházban letöltendő szabadságvesztésre ítéltek szemérem elleni erőszak bűntett elkövetése miatt.

Idegenlégióban is szolgált

A francia idegenlégiót is megjárt L. Zsolt Jánost azért ítélte el a bíróság, mert 2012-ben egykori munkatársának sérelmére követett el szemérem elleni erőszakot. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A Kékvillogó.hu Magyarország 11. legolvasottabb hírportálja volt a hivatalos mérések szerint. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Elszökött

A férfi azonban nem kezdte meg a büntetésének letöltését, hanem megszökött, ezért a Budapest Környéki Törvényszék Büntetés-Végrehajtási Csoportja 2019 augusztusában elfogatóparancsot bocsátott ki ellene.

Itt találták meg

Megvan

A KR NNI fejvadászai beazonosították a szökésben lévő férfi tartózkodási helyét, akit Terrorelhárítási Központ munkatársai 2021. december 8-án Mátraszentimrén elfogtak, majd átadtak az egyik börtönnek.

Videó az elfogásról

Az ügyvédpár és a drog

Elfogtak három embert, köztük két ügyvédet, akiknél jelentős mennyiségű kokaint és amfetamint találtak. A kábítószerek feketepiaci összértéke elérheti a húszmillió forintot.

Finoman szólva is kiegészítették jövedelmüket

A Pest megyei ügyvéd házaspár amfetamint és kokaint szerzett be nagy tételben, amit eladtak egy solymári férfinak. A jelentős mennyiségű drog a solymári férfi lakásán tartott kutatás során került elő: ott bruttó két kilogramm amfetamint és bruttó fél kilogramm kokaint találtak a budapesti rendőrök.
   

Ez is érdekelheti

Címlapfotónk a TEK videójából származik.