A Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés miatt emelt vádat az ökölvívó sportolóval szemben, aki öt embert is bántalmazott egy soproni szórakozóhelyen.

Nem akarták beengedni

A vádirat szerint a férfit 2020 év elején ittas állapota miatt nem akarták a soproni szórakozóhelyen kiszolgálni. Ezért üvöltve követelte a felszolgálótól, hogy „Adj piát!”, majd a hölgy feje mellett bedobott egy poharat a pultba, ami megrongálta a kávégépet és darabokra tört. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Megpofozta a pultos hölgyet

Ezt követően megpofozta a másik pultos hölgyet, lefejelte a tulajdonos barátját, fellökte a dj-t, megpofozta a saját barátját és egyetlen ökölütéssel életveszélyes sérülést okozott a tulajdonosnak.

FIGYELEM! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

FRISS!

Életveszélyes sérülés

A sértett ugyanis hátraesett és nyakszirtcsonttörést szenvedett el agyzúzódással. Emellett a sértettnél maradandó fogyatékossággal jellemezhető állapot is kialakult, mivel megszűnt a szagérzékelése, írja az ügyészség.

Videó is van az esetről:

Forrás: ügyészség

Beismerte

Az elkövető a bűncselekmény elkövetését elismerte és ittas állapotával magyarázta. A vádlott terhére rótt bűncselekmény két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Ez is érdekelhet:

A Győri Törvényszék dönthet

A nyomozást a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai folytatták le, az érdemi döntést pedig várhatóan a Győri Törvényszék fogja meghozni az ügyben.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illuszráció – Forrás: Pexels