Egy fotó miatt ölhette meg feleségét a sajószentpéteri férfi, miután egy fotót kapott az asszonyról. A nő Hollandiában dolgozott, a tragédia napján érkezett haza. A félárva gyerekeket ideiglenesen, a nyomozás idejére rokonoknál helyezték el, akik még nem tudják, hogy a kicsik végül kihez kerülnek majd. Apjuk ellen jelenleg is nyomozás folyik.

Riasztották a rendőröket

Vasárnap késő este, 11 óra körül, érkezett a bejelentés a rendőrségre, hogy egy férfi megszurkálta élettársát. Sajószentpéterre, a helyszínre kiérkező rendőrök egy életveszélyesen megsérült nőt találtak, akinek egész teste szét volt szurkálva. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Elfogták az elkövetőt

A mentők megpróbálták újraéleszteni, de az áldozat a helyszínen meghalt. Az elkövetéssel gyanúsítható férfit a helyszínen elfogták és őrizetbe vették. A rendőrség emberölés miatt folytatja a nyomozást.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Őrjöngve várta haza az asszonyt

Később kiderült, 13 késszúrással végzett feleségével a sajószentpéteri férfi, a szörnyűséget két kislányuk végig nézte. A nő Hollandiában dolgozott, vasárnap este ért haza. Férje őrjöngve várta, miután valaki küldött neki egy intim, félreérthetetlen fotót a feleségéről és egy másik férfiról.

A két lány otthon volt

Féltékenységének a vége az lett, hogy kegyetlenül kivégezte őt. Segítéségért a sokkot kapott 9 és 11 éves kislány rohant, de édesanyjukat már nem lehetett megmenteni. 

Két gyerek maradt

A tettes testvére arról is beszélt, hogy teljesen tönkre megy az életük, mert két kisgyermek maradt hátra, akiknek a sorsa egyelőre kérdéses.  „Semmit nem sejtettünk, este csak a televíziót néztük, amikor a csörgött a telefonunk és az öcsém lányai hívtak, hogy mi történt az anyjukkal”.

Sírtak a gyerekek

A tragédia után a férfi testvére azt is elmondta, hogy semmilyen előzménye nem volt annak, hogy a testvére ilyen brutális tettre készül. „Itt lakunk egy udvarban, így átjöttünk és a gyerekek sírva fogadtak, mi hívtuk a mentőket egyből majd később a rendőrök is megérkeztek” – mondta. Arra is kitért, hogy a gyermekeket nagyon megviselte az eset, mert egyelőre azt sem tudja, hogy mi lesz a sorsuk”

Alig várta, hogy hazaérjen

A külföldön dolgozó asszony alig várta, hogy hazaérjen két gyermekéhez, de sajnos hiába. A férje egyből letámadta, kérdőre vonta, majd dühében megölte őt, amiért Hollandiában megcsalta. Az ordibálást a szomszédok is végighallgatták.

Ilyen még nem volt az utcában

„Ilyen még nem volt ezen a soron. Veszekedés, verekedés volt, de ilyen, hogy valakit megölnek, nem” – mondta az egyik szomszéd.

Rokonoknál vannak

A kislányok még mindig nem tudták feldolgozni édesanyjuk halálát. Átmenetileg rokonaikhoz kerültek, de családtagjaik nem tudják, hogy a félárvák végül kihez fognak majd véglegesen kerülni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció