Letartóztatta a bíróság azt a felfegyverkezve elkövetett rablás bűntettével és kapcsolati erőszak vétségével gyanúsított jászberényi férfit, aki késsel és ollóval támadt az anyjára, hogy pénzt szerezzen tőle borra.

Terrorizálta az anyját

A rendszeresen alkoholt fogyasztó férfi egy háztartásban élt az édesanyjával. A férfi az elmúlt hónapokban többször is bántalmazta és terrorizálta az anyját, és többször is pénzt vett el tőle.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Az anyja halálát kívánta

Pár nappal ezelőtt a férfi ismét pénzt kért az édesanyjától, de a nő nem adott neki. Erre a fia közölte vele, hogy „jobb lenne, ha megdöglenél”, mire a nő átadott neki egy ezrest.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Megint pénzt kért piára

A férfi elitta a pénzen vett bort, és délután négykor már megint pénzt követelt az anyjától, de az már nem adott neki újra. A férfi ekkor magához vett egy kisebb méretű kést, azt az édesanyja felé tartotta, felemelte, majd azt kérdezte tőle „mi van, ha most megöllek?”

Ezekkel az eszközökkel fenyegette meg anyját

Forrás: ugyeszseg.hu

El akarta venni a táskáját

Ezek után a kést az asztalba vágta úgy, hogy annak elhajlott a pengéje. A nő ennek hatására megint adott egy ezrest az iszákos fiának. Majd a férfi a nő asztalon lévő táskáját is el akarta venni, amit a nő erősen szorított, így azt végül nem tudta elvenni tőle.

Vitatkozott az anyjával

Másnap délelőtt megismétlődött az eset, s a pénzkérésből fakadó vita odáig fajult, hogy a férfi egy ollót tartott az anyja felé, miközben azt mondta neki, hogy „ezt szúrom beléd!”.

Falhoz vágta a fejét

A nő ekkor félrelökte a fiát és a szobájába menekült, ahová a férfi követte és őt a torkánál fogva megragadta, dulakodni kezdtek, majd a férfi kétszer is a falhoz verte az anyja fejét.

Letartóztatták

Az ügyben eljáró nyomozási bíró egyetértett a Jászberényi Járási Ügyészség indítványával, és szökés, elrejtőzés, valamint bűnismétlés veszélye miatt elrendelte a férfi letartóztatását.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció