Attól még, hogy beköszönt a leghűvösebb évszak, még egyáltalán nem szükséges, hogy úgy érezzük, be vagyunk zárva a lakásba, és esélyünk sincs arra, hogy valóban kellemesen, no meg megfagyás nélkül élvezzük a friss levegőt.

Pedig természetesen erre minden lehetőségünk adott, kiváltképp abban az esetben, ha előszeretettel vetjük bele magunkat olyan élményekbe, amelyek képesek testünket is, lelkünket is feltölteni. Ilyen lehet egy szauna, egy meleg vizes medence, valamint egy jakuzzi is. Ebben a cikkben az utóbbinak az előnyeivel foglalkozunk részletesen. Tarts velünk te is!

Hagyjuk magunk mögött a mindennapi gondokat!

Ha a SpaTrend exkluzív masszázsmedencéinek egyikébe merülünk el egy nehéz és fárasztó nap után, akkor ennek nem lesz többé semmi akadálya. Az akár kültéren felállított jakuzziban, a meleg vízben ellazulva mintha elfújták volna a gondokat. Ha stresszcsökkentő módszerre vágysz, akkor meg is találtad. Ráadásul valódi wellnessélménnyel kényeztetheted magadat a saját otthonodban. Mi többre vágyhatnánk?

A tél nem akadály, ha csobbanni szeretnél

Hideg, hó vagy eső? A jakuzziba elmerülve ez nem elvesz az élményből, hanem még teljesebbé teszi! Nézzük meg, miért érdemes ilyenkor is rendszeresen élni ezzel a lehetőséggel.

Észrevetted már, hogy télen mindenki enerváltabb, s valahogy a stresszes helyzetek csak még nehezebbnek tűnnek, mint máskor? Ez teljesen természetes, hiszen eleve többnyire sötétben kezdjük a napjainkat, s már lement a nap, mire végre hazafelé vehetnénk az irányt. Szó szerint, mintha látástól vakulásig csak dolgoznánk. Érthető módon ez a hangulatunknak sem igazán kedvez.

A kellemes masszázs, a meleg víz azonban ilyenkor is megteszi a maga hatását. Ahogy az izmok ellazulnak, lassan a stressz-szintünk is kedvezőbb irányt vesz. A friss levegő mindeközben feltölti a szervezetünket oxigénnel, és minden bizonnyal a testünk mellett a lelkünknek is igencsak jót tesz.

Az egészségünk megőrzésében is hatékony eszköz

Az exkluzív masszázsmedencében csökkennek az ízületi és izomfájdalmak, mérséklődik a hát és a nyak, a vállak területén tapasztalható görcsösség. Mostantól ebből a szempontból is kellemesebben érezhetjük magunkat, s még a rossz testtartás, az egész napos irodai munka is kevésbé lesz káros hatással ránk.

A feltöltődést nyújtó élménynek köszönhetően ismét energikusan érezhetjük magunkat, s így még a rövidebb nappalok sem fogják annyira rajtunk hagyni a nyomukat. A keringési rendszerünket is edzhetjük a forró vízből kiszállva, egy-két percet a hűs levegőn töltve, s még a bőrünk is rugalmasabbá válik majd. A fiatalságunk megtartásáért is sokat teszünk ezzel, ami az extra energiákkal párosulva lehengerlővé tesz majd minket. Meglátjuk, hamarosan mindenki azt kérdezi majd: “Ezt hogy csinálod?”.

Ha kedved van, akár meg is mutathatod az érdeklődőknek, hiszen egy jakuzzi remek társasági program is egyben.

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő: spatrendshop.hu

Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják az olvasóink Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek egy hónapig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát.