A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a 24 éves férfit, aki a gyanú szerint végzett áldozatával.

68 éves nő az áldozat

A rendőrségre 2021. május 14-én 18 óra 37 perckor érkezett a bejelentés, miszerint Esztergom külterületén egy vízelvezető árokban női holttestet találtak. Az elsődleges orvosszakértői vélemény alapján a 68 éves szlovák nő bűncselekmény áldozata lett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Hamar elfogták a feltételezett elkövetőt

A helyszínre érkező járőrök azonnal megkezdték az elkövető felkutatását, akit rövid időn belül azonosítottak és 19 óra 40 perckor Esztergomban, az Aradi Vértanúk terén elfogtak.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Eljárás indult

A 24 éves szlovák férfit a rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként kihallgatták. Ellene emberölés bűntett elkövetése miatt indult büntetőeljárás.  

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:

Fotó a helyszínről

Őrizetbe vették

A rendőrség H. Lórántot őrizetbe vette, és előterjesztést tett letartóztatásának indítványozására. 

Tegnap egy 13 éves kisfiú holttestét találták meg a csatornában

Mint ahogyan azt a KékVillogó is megírta meghalt az a 13 éves fiú, akit családja napok óta keresett a Facebookon. J. István holttestét a Lónyai Főcsatornában találták meg péntek délelőtt.

Vizsgálják a haláleset körülményeit

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya megerősítette: a haláleset körülményeit közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja a  Nyíregyházi Rendőrkapitányság.

A csatornába fulladt

J. István családja kétségbeesve kereste a Facebookon. Több százan megosztották nővére bejegyzését. Majd pénteken jött a szomorú hír: a 13 éves kisfiú holttestét délelőtt megtalálták a Lónyai Főcsatornában, belefulladt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép és belső kép: Police