Meghalt az a 13 éves fiú, akit családja napok óta keresett a Facebookon. J. István holttestét a Lónyai Főcsatornában találták meg péntek délelőtt.

Megtalálták a holttestet

Egy kanálisban találták meg annak a 13 éves fiúnak a holttestét, aki május 11-én délután fél öt körül tűnt el gávavencsellői otthonából. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A speciális mentők szinte átfésülték a környéket

Helyszíni felvétel – Forrás: KMSM

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Vizsgálják a haláleset körülményeit

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya megerősítette: a haláleset körülményeit közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja a  Nyíregyházi Rendőrkapitányság.

Innen tűnt el

Nagy erőkkel keresték

A gávavencsellői 13 éves zaklatott lelki állapotban lehet és életveszélybe kerülhet. Kutatását családtagjai és a rendőrség nagy erőkkel kezdte meg, speciális kutató mentők bevonásával és már az egész falu az eltűnt fiút kereste, eredménytelenül.

Speciális búvárok is keresték

„Tegnap a késő délutáni órákban kaptunk riasztást a rendőrségtől Gávavencsellő településére, ahol egy 13 éves eltűnt személy kutatásában segítettünk. A helyszínen a Neptun Búvár Klub és Mentőcsapat búváraival, rendőrséggel, ibrányi tűzoltósággal, és a hozzátartozókkal közös erővel dolgoztunk. Az eltűnt személy eddig nem került elő” – írta 2 nappal ezelőtt Facebook oldalán a Kelet-magyarországi Speciális Mentő Egyesület.

A csatornába fulladt

J. István családja kétségbeesve kereste a Facebookon. Több százan megosztották nővére bejegyzését. Majd pénteken jött a szomorú hír: a 13 éves kisfiú holttestét délelőtt megtalálták a Lónyai Főcsatornában, belefulladt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt keresték az eltűnt fiút

Helyszíni felvétel – Forrás: KMSM

Kiemelt kép: helyszíni felvétel a keresésről – Forrás: KMSM