Több gépjármű is egymásba rohant szombat hajnalban az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, a 89-es kilométernél; a torlódás még mindig 8-10 kilométeres – közölte az Útinform szombat délelőtt.

Terelik a forgalmat

A helyszínelés miatt a forgalmat a 85-ös kilométernél lévő Komárom-Kisbér csomópontban az 1-es főút, illetve a Bábolna összekötőút felé tereli a rendőrség. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fotó a helyszínről:

Torlódás alakult ki

A terelés előtt a torlódás jelentős, 30-40 perc plusz menetidővel számoljon, aki arra jár – emelték ki.

Érdemes kerülni

Az Útinform azt javasolta, hogy aki teheti, Tatabányánál a 61-es, de legkésőbb Tatánál a 67-es csomópontban kerüljön az 1-es főút felé.

Felvétel a helyszínről:

Többen megsérültek

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság szombat hajnalban azt közölte, hogy “személyi sérüléssel járó” közúti közlekedési baleset történt az M1-es autópályán: hét gépjármű ütközött össze és hatan megsérültek.

Lezárták az érintett szakaszt

A rendőrök a helyszínelés és a műszaki mentés idejére a pályát teljes szélességében lezárták.

Egy korábbi baleset helyszínelését fejezték épp be

A baleset-info.hu úgy tudja, hogy a helyszínen egy korábbi baleset helyszínelését éppen befejezték, amikor a MAN márkájú kamion sofőrje behajtott és letarolt több járművet, köztük rendőrautókat is.

Az M70-es autópálya pihenőjében egy rendőrt gázoltak halálra

Itt a KékVillogó oldalán is beszámolunk róla, hogy eltemették azt a rendőrt, akit halálra gázolt egy jármű az M70-es autópálya pihenőjében. Hegedűs Tamást Gellénházán helyezték örök nyugalomra.

Május elején történt a tragédia

Pénteken a Zala megyei Gellénházán temették el azt a rendőrt, akit május 5-én gázoltak halálra az M70-es autópálya15-ös kilométerénél, a Csörnyeföld közelében lévő pihenőhelyen. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép és belső képek: baleset-info.hu