A rendőrség nagy erőkkel keresi őket, ám eddig erőfeszítéseik nem vezettek eredményre. A lakossághoz fordultak segítségért.

Eltűnt Vadászi Tamara

A 18 éves lány egy 7. kerületi lakásból távozott, ám azt nem tudni, hova ment. Jelenleg is körözi őt a Budapesti Rendőr-főkapitányság 7. Kerületi Rendőrkapitányság. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Amit az eltűnt lányról tudni lehet

A hölgy testmagassága körülbelül 160-170 centiméter, haja színe barna. Amikor elindult otthonról, sötétkék kabátot viselhetett, fekete nadrág és fekete cipő lehetett rajta. Különös ismertetőjegye nincs a rendőrségi leírás szerint.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Egy fotó Vadászi Tamaráról

A lány eltűnéséről hétfőn számolt be a rendőrség – fotó: Police.hu

Ezt teheti, akinek van információja arról, hol lehet

Aki tudja, hol van most a lány, az segítheti a 7. Kerületi Rendőrkapitányság munkáját. Éjjel-nappal lehet hívni a 06-80-555-111-es telefonszámon a Telefontanút, ahol névtelenül is lehet bejelentést tenni. A 112-es segélyhívó szám ugyancsak díjmentes.

Ezek is érdekelhetnek!

Galgóczi Lászlót Győrött látták utoljára

Az 55 éves férfi még 2022. december 6-án távozott győri tartózkodási helyéről. Továbbra is rejtély, hogy hol lehet. Hiába keresték, eddig nem találták meg a zsaruk.

Egy fotó Galgóczi Lászlóról

Több mint egy hónapja tűnt el Galgóczi László – fotó: Police.hu

Így lehet segíteni a rendőrök munkáját

Azt kérik a rendőrök, hogy aki tud valamit annak kapcsán, hogy hol lehet Galgóczi László, esetleg az eltűnéséről van információja, az jelentse. A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-Főkapitányság Tevékenység-irányításának Központja a 06-94-417-329-es telefonszámon érhető el. Aki névtelenül szeretne bejelentést tenni, az tárcsázhatja a 06-80-555-111-es Telefontanút, valamint a 112-es segélyhívót is.

Előkerült az ügyvéd, aki a napokban tűnt el

Ahogyan arról néhány nappal ezelőtt beszámoltunk, eltűnt egy ügyvéd, aki a Budapest-Szeged vonalon közlekedő vonatra szállt fel. Napokon keresztül nem lehetett tudni a tartózkodási helyéről semmit. A Szegedi Rendőrkapitányság indított nyomozást az ügyében.

Megtalálták

Végül a történet pozitív fordulatot vett. A férfi ugyanis kapcsolatba lépett a Budapesten élő barátnőjével. Az ügyvéd le is került a rendőrség körözési listájáról. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: archív