A teljes útpályát elfoglalta az a pótkocsis teherautó, amely Nagydobsza térségében szenvedett balesetet.

Felborult a teherautó

Felborult egy pótkocsis teherautó Baranya vármegyében, a 6-os főút 243-as kilométerénél, Nagydobsza térségében. A Kékvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Teljes lezárás

A műszaki mentés céljából a szigetvári hivatásos tűzoltók vonultak ki a helyszínre. A szakembereket nem mindennapi látvány fogadta: a balesetet szenvedő jármű elfoglalta az egész útszakaszt.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Hosszú mentési munkálatok

Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozást vezettek be, Hobol község felé lehetett kerülni. A mentési munkálatok még az esti órákban is tartanak.

Megúszta sérülés nélkül

A legfrissebb információ szerint szerencse a szerencsétlenségben, hogy a teherautó vezetőjének nem esett baja.

Nem mindennapi látvány fogadta az arra járókat

Fotó: Sebességmérés/útinform: Baranya/Facebook

Az utazók csak kerülővel érhettek célba

Fotó: Sebességmérés/útinform: Baranya/Facebook

Egy útelágazásánál történt a baleset

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy egy másik súlyos közlekedési baleset is történt hétfőn Baranya vármegyében, Villány mellett, a Bóly felé vezető út mároki elágazásánál.

Két gépkocsi ütközött

Az első információk szerint két személygépkocsi ütközött össze egymással: valószínűleg Márok felől fordulhatott ki az az autó, amelyikbe az 5701-es úton haladó szürke Peugeot kombi belerohant.

Roncsba szorult a sofőr

A Peugeot sofőrje a roncsba szorult, súlyos sérüléseket szenvedett, és a tűzoltók szabadították ki a roncsok közül.

Mentőhelikopter is érkezett

A sofőr állapotát a mentők hosszú perceken át próbálták stabilizálni. Időközben megérkezett a helyszínre a mentőhelikopter is, és arra várt, hogy elindulhasson a sérülttel. A mentők erőfeszítései végül sikerrel jártak, és 11 óra 30 perckor a mentőhelikopter az életveszélyesen megsérült férfival elindult a pécsi klinikára. A Kékvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotó: Sebességmérés/útinform: Baranya/Facebook