Életveszélyes sérüléseket szenvedett az a sofőr, akinek belerohantak a kocsijába egy kereszteződésben, Villány közelében. A férfit mentőhelikopter szállította a pécsi klinikára.

Egy útelágazásánál történt a baleset

Súlyos közlekedési baleset történt Baranya vármegyében, Villány mellett, a Bóly felé vezető út mároki elágazásánál hétfőn délelőtt. A Kékvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Két gépkocsi ütközött

Az első információk szerint két személygépkocsi ütközött össze egymással: valószínűleg Márok felől fordulhatott ki az az autó, amelyikbe az 5701-es úton haladó szürke Peugeot kombi belerohant.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Roncsba szorult a sofőr

A Peugeot sofőrje a roncsba szorult, súlyos sérüléseket szenvedett, és a tűzoltók szabadították ki a roncsok közül.

Mentőhelikopter is érkezett

A sofőr állapotát a mentők hosszú perceken át próbálták stabilizálni. Időközben megérkezett a helyszínre a mentőhelikopter is, és arra várt, hogy elindulhasson a sérülttel.

A pécsi klinikára szállították

A mentők erőfeszítései végül sikerrel jártak, és 11 óra 30 perckor a mentőhelikopter az életveszélyesen megsérült férfival elindult a pécsi klinikára.

Teljes útzár mellett helyszíneltek

Az érintett útszakaszon teljes útlezárás volt érvényben, a forgalom a helyszínelés után indulhatott újra – tudósított a fejleményekről a Siklósi Hírek.

A tűzoltók szabadították ki a szerencsétlenül járt férfit

Fotó: Siklósi Hírek

Halálos baleset a fővárosban

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy egy ember életét veszítette, három pedig megsérült, miután egy autó és egy nyerges vontató ütközött Budapesten, a Soroksári út és a Kvassay Jenő út kereszteződésében. Egy 28 éves férfi volt az áldozat.

Belecsapódott a Citroën

Vasárnap éjjel negyed 12 körül történt a halálos baleset a 9. kerületi Soroksári út – Kvassay út jelzőlámpás csomópontban. Egy műanyag áruval megrakott konténerszállító nyergesvontató a csepeli Szabadkikőtőből indulva haladt a városközpont felé a Kvassay úton. Amikor a Soroksári úthoz ért és a zöld jelzésen áthajtott a kereszteződésen, egy szlovén rendszámú Citroën C4 Picasso személyautó akkora erővel csapódott a vontatmánynak, hogy annak második tengelyét mintegy 10 centiméterrel beljebb tolta. A Kékvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: hatalmas erejű volt az ütközés. Fotó: siklosihirek.hu