Előkerült az a fiatal ügyvéd, aki még hétfőn tűnt el Budapestről.

Szegedre indult

Amint azt a Kékvillogó.hu is megírta, a férfi Budapestről indult Szegedre vonattal, azonban nyoma veszett, napokig senki nem tudott róla semmit. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Sokan keresték

Mint megírtuk, a Eltűnt emberekért – megoszthatod elnevezésű Facebook-oldalon is kutattak utána. Az ott található információk szerint a férfi délelőtt felszállt egy Budapest és Szeged között közlekedő vonatra, arról viszont már nem volt hír, hogy megérkezett-e a városba.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozott

Az ügyben a Szegedi Rendőrkapitányság nyomozott; azt kérték a lakosságtól, hogy aki tud valamit a férfi tartózkodási helyéről, az jelezze azt.

Előkerült

A felhívások pedig úgy tűnik sikerrel jártak, a Blikk friss információi szerint ugyanis a fiatal ügyvéd előkerült. A férfi úgy tudni, felvette a kapcsolatot a fővárosban élő barátnőjével, körözése pedig azóta le is került a rendőrség hivatalos honlapjáról.

Szűcs Tamás eltűnése

Az ügyvéd eltűnése kapcsán sokan attól féltek, hogy a történet hasonlóan szomorú véget ér, mint Szűcs Tamás, topmenedzser esetében. Mint ismert, és ahogy a Kékvillogó is beszámolt róla, a Pátria Nyomda termelési igazgatójának holtteste került elő október 30-án a Dunából. Szűcs Tamás szeptember utolsó napjaiban ment el bulizni a Budapest Parkba. Onnan elindult haza, ám rejtélyes körülmények közt kámforrá vált.

Nem egyedül bulizott

Tamás két barátjával ment el a Sofi Tukker zenekar koncertjére. Videókat, képeket küldött, amelyek azt bizonyították, remekül érzi magát.

Nem járt a hídon

Innentől kezdve a sötétben tapogatózunk, ugyanis a Rákóczi hídon a térfigyelő kamerák nem rögzítettek egy gyalogost sem, így jó eséllyel nem is járt ott.

Nem tudni, mi történt

A rendőrség korábbi közleményéből nem derül ki, hogyan zuhanhatott bele Tamás a folyóba. Egy biztos, amikor elhagyta a Budapest Parkot, akkor megpróbált leinteni egy taxit, amely nem vitte el őt budai lakására. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció