A vád szerint egy 32 éves férfi június 18-án az éjszakai órákban a XII. kerület, Krisztina körút és Csaba utca sarkán megszólított egy nőt, később megtámadta, eltörte az ujját, erőszakoskodott vele.

Leszólította

A romániai férfi az éjszaka szólította le a hazafelé sétáló sértettet, és beszélgetni kart vele. A nő eleinte válaszolt a kérdéseire, aztán egyre kellemetlenebbnek találta a közeledést, ezért próbálta elküldeni a férfit. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Videó az esetről

Próbált menekülni

Amikor a fiatal hölgy egy lépcsősorhoz ért, még gyorsabb tempóban kezdett menni, hogy maga mögött hagyja a vádlottat.

Lépcsőhöz ért

A férfi a lépcsőnél azonban rátámadt, derekát megragadva a földre rántotta, leszorította és fojtogatni kezdte, majd megbecstelenítette.

Ellenállt

A sértett folyamatosan ellenállt, kiabált, ami megzavarta a vádlottat, ezért abbahagyta a nő bántalmazását és elhagyta a helyszínt. A megtámadott nőnek az egyik ujja is eltörött a dulakodás közben.

Hamar elfogták

Az ügyészség a letartóztatásban lévő 32 éves férfival szemben szexuális erőszak, valamint súlyos testi sértés bűntette miatt nyújtott be vádiratot a bíróságra, vele szemben végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását indítványozva.

Ez is érdekelheti

Az anya buktatta le

R. Ferenc neve azután került be a bűnügyi hírekbe, hogy a mindössze 7 éves kislányával fajtalankodott, miközben két másik gyermeke a szomszéd ágyon feküdt. A pedofil apát a boltból hazaérkező édesanya buktatta le, aki az ablakon benézve pontosan látta, mi történik. A férfiről kiderült, hogy a rendőrség elfogatóparancsot adott ki ellene, továbbá felkerült a TOP 50-es keresett bűnözők listájára is, egy fél ország kereste őt.

Egy hét után elkapták

A molesztálást követően Ferenc 6 napig bujkált, szombat este azonban visszament a családi házhoz, ahol élettársának köszönhetően szinte azonnal kattant a bilincs a karján. Ezután derülhetett ki az is, hogy annak idején öt év börtönbe került a férfi, mivel korábban a 6 év körüli öccsét is molesztálta – számoltunk be november végén.

Címlapkép: az ügyészség videója.