A salgótarjáni nyomozók a precíz felderítőmunka eredményképp őrizetbe vették a 30 éves férfit, akit rablás és más bűncselekmény miatt hallgattak ki.

Követte áldozatát

A salgótarjáni nyomozók beazonosították és a lakásán elfogták azt a 30 éves férfit, aki 2021. november 27-én az éjszakai órákban Salgótarján belvárosában követte a sértettet, tőle többször pénzt és cigarettát kért. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Arcon ütötte és a falhoz szorította

Az egyik emeletes ház lépcsőházába belépő sértettet egy alkalommal arcon ütötte, majd a falhoz szorította és a válláról a táskát erőszakkal letépte.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

FRISS!

Vitte a táskát

A feltételezett elkövető a táskát a pénztárcával, bankkártyával és okiratokkal együtt a helyszín közelében egy füves területen eldobta, a készpénzt elköltötte, írja a police.hu.

Videó is van róla:

Más is van a rovásán

A 30 éves karancsaljai férfi megalapozottan gyanúsítható azzal is, hogy 2021. november 20-án a késő esti órákban egy karancsberényi italboltban a vendégekbe belekötött, velük kiabált, és a presszó utcafronti teraszán elhelyezett székeket rugdosta.

Rablás és garázdaság

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság nyomozói a férfit előállították, rablás bűntett és garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ez is érdekelhet:

Kiemelt kép: police.hu videorészlet