Összeütközött egy autóbusz és egy személygépkocsi Remeteszőlősnél, a Nagykovácsi úton. A nagykovácsi önkéntes tűzoltók áramtalanították a járműveket. A fővárosi hivatásos tűzoltók és a mentők is a helyszínre érkeztek.

Itt történt

A BudapestKörnyéke.hu információi szerint egy fiatal férfi haladt szerda este a Nagykovácsi úton kifelé, Remeteszőlős magasságában egy Subaru Impreza kombival. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ez is érdekelhet:

A Kékvillogó.hu Magyarország 11. legolvasottabb hírportálja volt a hivatalos mérések szerint. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Frontális ütközés

Rácski telephez érve valószínűleg megelőzte az előtte haladó 63-as buszt, majd a hírhedt, jobbra ívelő és lejtőre vezető Rácski kanyarban megcsúszott, átsodródott a szembejövő oldalra és a Nagykovácsi felől, az emelkedőn érkező másik 63-as buszba csapódott frontálisan.

Fotó a helyszínről:

Szerencsér a buszon ne mvolt utas

A busz fedélzetén szerencsére nem volt utas, illetve a férfi sofőr sem sérült meg. A Subaruban a vezető használta a biztonsági övét, ki is nyíltak az első légzsákok, így ő nem szorult be, könnyebb sérülésekkel szállították kórházba a mentők, utasa szerencsére neki sem volt.

Helyszíni fotó:

Áramtalanították

A fővárosi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a nagykovácsi önkéntesek már áramtalanították a járműveket, a tűzoltóknak egyéb dolga nem akadt. A 63-as autóbusz mintegy két órán keresztül nem közlekedett Adyliget és Nagykovácsi, Tisza István tér között. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fotó a helyszínről:

Szöveg, kiemelt kép és belső fotók: G.K.